Att boka din resa med Baliexperten är smidigt och enkelt!

Här kan du läsa om hur du enkelt ber om en offert och beställer en resa av oss.

Offerförfrågan

Börja med att berätta för oss vad för typ av resa som du är intresserad av. Detta kan du göra antingen genom att ringa oss, skicka epost eller använda vårat formulär. Att göra en offertförfrågan är helt kostnadsfritt och bindningsfritt. Ofta kan det ta ett par kontakter oss emellan för att ordna till resan precis så som du vill ha den.

Offert

Efter att vi har planerat din resa skickar vi dig en offert. I offerten finns ett detaljerat reseförslag samt totalpris inkluderat. Du kan givetvis önska göra ändringar eller dylikt. Vid bokning av resor vars resedatum är inom 45 dagar betalas hela slutbeloppet i detta skede.

Bekräftelse

Efter att du har bekräftat reseförslaget skickar vi dig en skriftlig bekräftan på att bokningen är genomförd. Därefter utgår en anmälningsavgift som kostar 2500 kr per resenär, och och denna summa dras sedan av från totalbeloppet när det sedan är dags för slutbetalning. Ifall flygbiljetterna ej är avbokningsbara betalas även de i detta skede.

Slutbetalning

Senast 45 dagar innan avresedatum skall slutbetalningen vara gjord. Vid bokningsbekräftelsen förser vi dig med lättföljda betalningsanvisningar. I de fall då slutbetalningen ej är genomförd 45 dagar innan avresedatum är Baliexpertens praxis att resan annulleras. Skulle detta uppstå diskuterar vi givetvis med dig som kund om vad som hänt och vad orsaken bakom är.

Njut av din resa till Bali

Allt är klart och du kan i god ro invänta din semester på underbara Bali, gudarnas ö.


Gratis offertförfrågan

Vi återkommer med ett reseförslag till dig inom 24 timmar.
Alla förfrågningar är helt kostnadsfria och utan förbindelse.
Fyll i formuläret nedan, eller ring oss på 031-7577730.


Vilken typ av resa är du intresserad av?

Vänligen ange antal resenärer:

Ungefärliga datum för din resa:

Hur hittade ni oss?

InternetRekommendationTidning/magasinÖvrigt

Skriv bildens teckenkombination i det blanka fältet nedan.
För att använda CAPTCHA måste tillägget Really Simple CAPTCHA vara installerat.

Jag tar gärna del av information och erbjudanden från Baliexperten framöver.

[box]
Bali Experten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få erbjudanden och nyheter direkt till din e-post.
Vi på Baliexperten gillar att förse våra kunder och besökare med spännande tävlingar, generöse erbjudanden och läsvärda nyheter. Med jämna mellanrum skickar vi ut denna information i vårt nyhetsbrev, allt för att ge Er förmånen av att bli först med att få reda på dessa spännande nyheter, då du får dem levererade direkt till din e-post. Tjänsten är helt gratis och du kan avbeställa prenumerationen när som helst.

[/box]