Information om Raja Ampat

Raja Ampat är för många en okänd plats, en ögrupp som det sällan pratas om men som finns med på otaliga vackra fotografier på orörd natur och färgglada korallrev. Raja Ampat är en av de vackraste ögrupperna i världen med fantastiska vyer över skärgårdarna, lummig djungel, vackra stränder, laguner och turkost vatten. Att uppleva naturen genom att paddla kajak mellan öarna är ett underbart äventyr Den biologiska mångfalden är enorm, 76% av alla kända koraller går att hitta här och man kan få se allt från blåvalar till pygmésjöhästar. Trots att Raja Ampat fortfarande är mest känt bland dykare så är det här ett underbart resmål får er som vill ha ett exotisk resmål med häpnadsväckande natur.

Raja Ampat är inte lika lättillgängligt som t.ex. Bali eller Lombok men ett äventyr som du aldrig kommer att glömma. Vi ordnar med alla transporter och anpassar resan så att den passar era önskemål och lever upp till era förväntningar.

image description

Rundresor till Raja Ampat

Alla paket kan skräddarsys efter era önskemål

  Upplev Java & Raja Ampat

  Upplevelseresor, Sol och Bad

  En unik 14-dagars rundresa där du besöker Jakarta, Indonesiens hjärta och puls, samt får uppleva det oupptäckta öriket Raja Ampat i de allra östligaste delarna av Indonesien. En fantastisk kombination…

  Från 39,999 kr

   Paradispaketet Raja Ampat

   Upplevelseresor, Sol och Bad

   En magisk 14-dagars rundresa där du besöker det oupptäckta öriket Raja Ampat i de allra östligaste delarna av Indonesien. Omgiven av jungel, kristallklart vatten och bländande vita stränder får du…

   Från 39,999 kr


   Gratis offertförfrågan

   Vi återkommer med ett reseförslag till dig inom 24 timmar.
   Alla förfrågningar är helt kostnadsfria och utan förbindelse.
   Fyll i formuläret nedan, eller ring oss på 031-7577730.


   Vilken typ av resa är du intresserad av?

   Vänligen ange antal resenärer:

   Ungefärliga datum för din resa:

   Hur hittade ni oss?

   InternetRekommendationTidning/magasinÖvrigt

   Skriv bildens teckenkombination i det blanka fältet nedan.
   För att använda CAPTCHA måste tillägget Really Simple CAPTCHA vara installerat.

   Jag tar gärna del av information och erbjudanden från Baliexperten framöver.

   [box]
   Bali Experten

   Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få erbjudanden och nyheter direkt till din e-post.
   Vi på Baliexperten gillar att förse våra kunder och besökare med spännande tävlingar, generöse erbjudanden och läsvärda nyheter. Med jämna mellanrum skickar vi ut denna information i vårt nyhetsbrev, allt för att ge Er förmånen av att bli först med att få reda på dessa spännande nyheter, då du får dem levererade direkt till din e-post. Tjänsten är helt gratis och du kan avbeställa prenumerationen när som helst.

   [/box]