Menjangan

Menjangan

Ön Menjangan ligger i en nationalpark på Balis nordvästra kust. Här hittar du fantastik natur och ett underbara vatten för snorkling och dykning. Det finns inga boenden på ön vilket sparar på miljön och gör Menjangan till ett väldigt vackert resmål. 

Upplev mangroveskogen, dykning eller fågelskådning

Liksom på övriga Bali erbjuds här en mängd olika vattensporter. Här finns både Balis bästa snorkelmöjligheter och dykupplevelser för alla – från nybörjare till expert. En mer unik aktivitet som erbjuds är att paddla kajak i mangroveskogens labyrinter.

Till lands finns också ett antal aktiviteter att välja på, såsom ridning, vandring och cykling. Eftersom resorten ligger mitt i ett naturreservat har man stort fokus på miljön, och en annan unik aktivitet du kan uppleva här är fågelskådning, där du kan försöka lokalisera några av de 120 olika fågelarter som bor här.


Gratis offertförfrågan

Vi återkommer med ett reseförslag till dig inom 24 timmar.
Alla förfrågningar är helt kostnadsfria och utan förbindelse.
Fyll i formuläret nedan, eller ring oss på 031-7577730.


Vilken typ av resa är du intresserad av?

Vänligen ange antal resenärer:

Ungefärliga datum för din resa:

Hur hittade ni oss?

InternetRekommendationTidning/magasinÖvrigt

Skriv bildens teckenkombination i det blanka fältet nedan.
För att använda CAPTCHA måste tillägget Really Simple CAPTCHA vara installerat.

Jag tar gärna del av information och erbjudanden från Baliexperten framöver.

[box]
Bali Experten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få erbjudanden och nyheter direkt till din e-post.
Vi på Baliexperten gillar att förse våra kunder och besökare med spännande tävlingar, generöse erbjudanden och läsvärda nyheter. Med jämna mellanrum skickar vi ut denna information i vårt nyhetsbrev, allt för att ge Er förmånen av att bli först med att få reda på dessa spännande nyheter, då du får dem levererade direkt till din e-post. Tjänsten är helt gratis och du kan avbeställa prenumerationen när som helst.

[/box]