Golfpaketet

Från 33,999 kr

Avnjut en 14 dagars golfresa på Bali! Spela golf på världskända golfbanor i underbart, soligt väder och dramatiskt kustlandskap. Du bor på sagolika resorts och då du inte svingar på golfbanan kan du hänge dig åt avkopplande aktiviteter eller uppleva den spännande balinesiska kulturen.

Utifrån destination samt dina önskemål anpassar vi vårt val av hotell. När du reser med Baliexperten bor du alltid på hotell som kombinerar hög kvalitet med finess och genuin karaktär.


Ingår i paketet

 • Flygresor & transfer till hotell
 • 6 golfdagar inklusive greenfees
 • Samtliga nätter på sagolika resorts
 • Golfbil & caddy
 • Privat bil, chaufför & engelskspråkig guide
 • Frukost varje dag
 • Mobiltelefon
 • Transfer till & från flygplats

Höjdpunkter

 • Golfa på några av världens bästa banor
 • Bo precis i anslutning till golfbanorna
 • Offroad äventyr med specialbyggda fordon
 • Upplev Munduks otroliga natur
 • Kultur och mystik i 100-åriga tempel
 • Sol & bad på vykortslika stränder
 • SPA-behandlingar
 • Genuint och äkta


 

 1. Dag 1 Ankomst & avkoppling

  Välkommen till Bali! På flygplatsen möts ni av er guide som hälsar er välkomna till The Island of Gods. Ni reser bekvämt i en privat bil tillsammans med er chaufför och guide till hotellet i Beraban, beläget på de sydvästra delarna av Bali. Efter att ha checkat in har ni en fri dag där ni kan slappna av och vila ut efter resan, eller varför inte ta tillfället i akt och börja utforska ön?

 2. Dag 2 Fri dag för avkoppling

  Dagen är fri att tillbringa precis så som ni önskar. Fira att er semester på Bali äntligen har börjat! Koppla av på stranden, promenera i Balis exotiska omgivningar, upplev det fantastiska templet Tanah Lot, låt dina smaklökar förföras av den balinesiska matlagningskonsten, och njut av att bara vara på denna paradisö. Vi kan givetvis komma med tips på aktiviteter och sevärdheter.

 3. Dag 3 Golf på Nirwana Bali Golf Club

  Efter en härlig frukost är det äntligen dags för er första golfrunda på 18 hål på Nirwana Bali Golf Club. Golfbanan har blivit utsedd till den bästa i Indonesien och bland de bästa och mest utmanande i världen. Omgivningen karaktäriseras av en dramatisk havs- och kustutsikt samt exotisk natur. För dig som inte vill ut och golfa denna dag så kan du istället välja att unna dig en två timmar lång SPA-behandling. Detta ingår givetvis i paketet. Resten av dagen är fri för er att tillbringa på önskat sätt.

 4. Dag 4 Fri dag

  En fri dag för er att avnjuta så som ni önskar.

 5. Dag 5 Golf på Nirwana Bali Golf Club

  Morgonen inleds som vanligt med en delikat frukost och sedan en ytterligare, spännande 18-hålsrunda på Nirwana Bali Golf Club. Flera av golfbanans hål hittar du alldeles vid Indiska oceanens kustlinje, andra leder dig in bland risterrassernas kuperade område. Variationen mellan hålen är med andra ord rik och banan är välbesökt av såväl professionella golfspelare som mängder med fritidsgolfare. Du behöver alltså inte vara speciellt skicklig för att golfbanan ska bli en rolig och underhållande upplevelse! Du som inte vill golfa denna dag kan istället välja att avnjuta en två timmar lång SPA-behandling. Detta ingår givetvis i paketet. Resten av dagen är fri för er att avnjutas på önskat sätt.

 6. Dag 6 Dagsutflykt till Lovina

  Efter en utsökt frukost checkar vi ut från hotellet och styr mot norra Bali med Lovina som slutdestination. Under resans gång kör vi genom Balis vackra risterrasser i Papuan. Vi stannar till vid de varma källorna i Banjar. Dessa består av flera stenpooler fyllda med naturligt uppvärmt källvatten och erbjuder härligt sköna bad och avkoppling. Vi besöker även ett buddhistiskt kloster beläget högt på en klippa med fantastisk panoramautsikt. Vi tar oss därefter vidare mot Lovina och checkar in på hotellet. Lovina är en underbar kustby på norra Bali. Här hittar du exotiska vulkanstränder, som kännetecknas av sin svarta sand, och tempot är lugnt och behagligt. Det finns många otroligt fina ställen att dyka och snorkla på, och har man tur kan man se delfiner, vilket inte är allt för ovanligt.

 7. Dag 7 Golf på Bali Handara Golf Course

  Golf eller kulturutflykt

  Vi tar oss till Bedugul efter frukost. Här spelar ni 18 hål på Bali Handara Golf Course, som är omgivet av exotiskt gröna bergskedjor, kratersjöar och regnskog. Du möts av en dramatisk natur som är en fröjd för ögat. Ytterligare en egenskap hos denna världskända golfbana är den friska bergsluften som gör det extra behagligt att spela. Ifall du inte är sugen på att spela golf idag kan du istället välja att, tillsammans med en privat chaufför och guide, åka på en dagsutflykt där vi besöker exotiska frukt-, grönsaks- och kryddmarknader i Bedugur. Vi stannar även till vid ett underbart vackert tempel och avslutar därefter med att besöka de världskända botaniska trädgårdarna och risterrasserna i Jatiluwih. Detta ingår givetvis i resepaketet.

 8. Dag 8 Naturäventyr i Munduk

  En spännande dag med äventyr både till fots, på cykel och i specialbyggda terrängfordon väntar! Efter frukost tar vi oss upp i bergen till den vänliga byn Munduk. Här provar vi ut cyklar och får en säkerhetsgenomgång för terrängfordonet Finn Komodo, ett specialbyggt fordon som är mycket enkelt att manövrera genom djungeln. På mountainbikes startar vi äventyret genom djungel och risfält och njuter av den fantastiska omgivningen. Vid vårt första stopp byter vi cyklar mot terrängfordon och beger oss återigen ut i djungeln för en rolig tur till ett vackert vattenfall. I närheten finns gott om avskilda badplatser i floden och möjlighet att utforska den närliggande naturen. Med våra fordon kör vi sedan via småvägar, genom byar och plantage tillbaka till startpunkten där en sen lunch serveras. Efter lunch åker vi till södra Bali och checkar in på ert hotell i Jimbaran. Resten av dagen är fri att tillbringa så som ni önskar. *Vill/kan ni inte cykla? Inga problem, ni kan välja att genomföra hela turen med terrängfordonet.

 9. Dag 9 Fri dag

  En fri dag fri för er att avnjuta precis som ni vill! Varför inte utforska Jimbarans paradisstränder? Beroende på vad du är sugen på finns det både större stränder, med lite mer folk, samt mindre, mer folktomma stränder. Du hittar även fina rev med rikt marinliv där en snorklingstur lätt blir ett minne för livet. Därefter kan du skämma bort dina smaklökar genom att äta en färskfångad skaldjursmiddag på stranden och blicka ut över horisonten i ljuset av solnedgången.

 10. Dag 10 Golf på Bali National Golf Club Nusa Dua

  På morgonen tar vi oss till Nusa Dua för en 18-håls golfrunda på Bali National Golf Club Nusa Dua. En golfrunda här karaktäriseras av tre olika omgivningar; från hål 1 till 9 möts du av små sjöar och dalar samt naturlig vegetation som är boplats för mängder av tropiska fåglar. Under hål 10 till 16 spelar du dig genom gröna fairways omringade av kokosnötspalmsplantager, vars ståtliga träd kan bli upp till 30 meter höga. Hål 17 spelas alldeles intill den Indiska Oceanen och dess friska havsbris, och hål 18 spelas från stranden tillbaka till klubbhuset längs med en enorm sjö. För dig som inte vill spela golf har du en fri dag att avnjuta. Kanske är du sugen på att utforska Jimbaran och dess vackra, kritvita stränder för avkopplande bad i dess kristallklara vatten?

 11. Dag 11 Golf på New Kuta Golf Course

  På morgonen åker vi till Pecatu för att spela golf på New Kuta Golf Course. Denna golfrunda utspelar sig på toppen av vita, majestätiska klippor med en enastående utsikt över Indiska Oceanens blå horisont. Golfbanan har blivit utsedd till en av Asiens bästa och banan kommer definitivt att erbjuda dig en uppfriskande utmaning. För dig som inte vill spela golf har du en fri dag att göra vad du vill. Slappna av och njut av solen på hotellområdet eller utforska den exotiska omgivningen. Det finns mycket intressant att ta del av i närheten av Jimbaran. Ett besök på Pura Ulun Siwi, ett av Balis vackraste tempel, är nästan ett måste. Du kan även besöka en organisk kaffefarm för att ta dig en kopp närproducerat, utsökt kaffe, alternativt spendera dagen i Jimbaran Bay, en magisk liten havsbukt med en underbar strand.

 12. Dag 12 Vulkanutflykt

  Efter frukost påbörjar vi en heldagsutflykt till den aktiva vulkanen Mount Batur. På vägen stannar vi till i flera kulturfyllda byar där vi bland annat får tillfälle att besöka ett silvermästeri i Singapadu, en träskulptursstudio i Mas och ett galleri som huseras av en välkänd lokal konstnär. Vi besöker även grottan Goa Gajah med sin anrika buddistiska och hinduiska historia, de heliga kallvattenkällorna i Sebatu samt ett av Balis otroligt vackra kaffeplantager. Äventyret avslutas med att du får uppleva den fantastiska utsikten vid Mount Batur och vulkankratersjön Kintamani.

 13. Dag 13 Fri dag för avkoppling

  Njut av en stressfri och skön sista dag på Bali där ni kan sola och bada på fina stränder eller passa på att utforska det gedigna shoppingutbudet. Att köpa med sig en exotisk present härifrån brukar vara mycket uppskattat!

 14. Dag 14 Avkoppling & hemresa

  Efter frukosten har ni ledig tid att shoppa, äta gott eller bara ta det lugnt och njuta ordentligt en sista gång innan det är dags att lämna Bali. Er guide följer er till flygplatsen och ser till att ni kommer iväg ordentligt. Tack för dessa sköna dagar och varmt välkommen tillbaka!


Gratis offertförfrågan

Vi återkommer med ett reseförslag till dig inom 24 timmar.
Alla förfrågningar är helt kostnadsfria och utan förbindelse.
Fyll i formuläret nedan, eller ring oss på 031-7577730.


Vilken typ av resa är du intresserad av?

Vänligen ange antal resenärer:

Ungefärliga datum för din resa:

Hur hittade ni oss?

InternetRekommendationTidning/magasinÖvrigt

Skriv bildens teckenkombination i det blanka fältet nedan.
För att använda CAPTCHA måste tillägget Really Simple CAPTCHA vara installerat.

Jag tar gärna del av information och erbjudanden från Baliexperten framöver.

[box]
Bali Experten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få erbjudanden och nyheter direkt till din e-post.
Vi på Baliexperten gillar att förse våra kunder och besökare med spännande tävlingar, generöse erbjudanden och läsvärda nyheter. Med jämna mellanrum skickar vi ut denna information i vårt nyhetsbrev, allt för att ge Er förmånen av att bli först med att få reda på dessa spännande nyheter, då du får dem levererade direkt till din e-post. Tjänsten är helt gratis och du kan avbeställa prenumerationen när som helst.

[/box]