Paradispaketet - Resa till Bali

Paradispaketet

Från 25,999 kr

En avkopplande 14-dagars rundresa där du besöker både Bali, paradisön Gili Air och den orörda, exotiska grannön Lombok. Koppla av på kritvita, vykortslika stränder och bada i kristallklart hav samtidigt som du får uppleva snorkling, naturutflykter och en mytomspunnen kultur.

Utifrån destination samt dina önskemål anpassar vi vårt val av hotell. När du reser med Baliexperten bor du alltid på hotell som kombinerar hög kvalitet med finess och genuin karaktär. Du har även möjlighet att välja mellan vårt standardutbud och vårt uppgraderade hotellutbud.Ingår i paketet

 • Flygresor tur & retur
 • Transfer till & från flygplats
 • Privat bil med chaufför
 • Privat engelskspråkig guide
 • Frukost varje dag
 • Kvalitet med hög standard & finess
 • Alla aktiviteter & utflykter
 • Mobiltelefon med fria inrikes samtal

Höjdpunkter

 • Upptäck paradiset på Giliöarna
 • Besök den orörda ön Lombok
 • Offroad äventyr med specialbyggda fordon
 • Kultur och mystik i 100-åriga tempel
 • Sol & bad på perfekta stränder
 • Genuint och äkta


 

 1. Dag 1 Välkommen till Bali!

  Ni välkomnas på flygplatsen av er privata chaufför och guide som enkelt och bekvämt kör er till ert hotell som ligger i Sanur på Balis sydöstra kust. Efter incheckningen är dagen fri för er att avnjuta på valfritt sätt. Varför inte koppla av på resortområdet vid poolen eller på stranden efter den långa resan? Eller prova på någon av alla de exklusiva SPA-behandlingar som hotellet erbjuder? Äntligen har semestern börjat och ni har en underbar reseupplevelse framför er!

 2. Dag 2 Sol & bad i Sanur

  Avnjut en utsökt frukost på hotellet och välj sedan själva hur ni vill spendera dagen. Varför inte utforska Sanur och dess guldkorn? Sanur erbjuder fantastiska stränder med kritvit sand och klart, ljummet vatten. Atmosfären här är lugn och avkopplande. Då stranden är riktad mot öst är vattnet varmare än på många andra ställen på Bali. I Sanur hittar du flera olika SPA- salonger samt för den äventyrlige kan du hänge dig åt diverse olika vattenaktiviteter så som kitesurfing, dykning, snorkling och långt mycket mer. Detta kan även kombineras med mer kulturella inslag, som att till exempel att besöka Sanurs lokala marknader, uppleva det vackra templet Pura Blanjong eller besöka Serangan Island Turtle Convention Centre. Se även till att inte gå miste om de lokala nattmarknaderna där du kan promenera omkring och bjuda dina smaklökar på en exotisk smakupplevelse. Det finns helt enkelt något för alla smaker här i Sanur.

 3. Dag 3 Vulkanäventyr och kulturupplevelser

  Efter frukosten påbörjar vi en heldagsutflykt till den aktiva vulkanen Mount Batur. På vägen stannar vi till i flera kulturrika byar där vi bland annat får besöka ett silvermästeri i Singapadu, en träskulpturstudio i Mas och ett galleri som huseras av en välkänd lokal konstnär. Vi besöker även grottan Goa Gajah med sin anrika buddistiska och hinduiska historia, de heliga kallvattenkällorna i Sebatu samt en av Balis otroligt vackra kaffeplantager. Äventyret avslutas med att vi får uppleva den magnifika utsikten vid Mount Batur och vulkankratersjön Kintamani. Därefter tar vi oss åter till hotellet.

 4. Dag 4 Naturäventyr i Munduk

  En spännande dag med äventyr både till fots, på cykel* och i specialbyggda terrängfordon väntar! Efter frukost tar vi oss upp i bergen till den vänliga byn Munduk. Här provar vi ut cyklar och får en säkerhetsgenomgång för terrängfordonet Finn Komodo, ett specialbyggt fordon som är mycket enkelt att manövrera genom djungeln.

  På mountainbikes startar vi äventyret genom djungel och risfält och njuter av den fantastiska omgivningen. Vid vårt första stopp byter vi cyklar mot terrängfordon och beger oss återigen ut i djungeln för en rolig tur till ett vackert vattenfall. I närheten finns gott om avskilda badplatser i floden och möjlighet till att utforska den närliggande naturen. Med våra fordon kör vi sedan via småvägar, genom byar och plantage tillbaka till startpunkten där en sen lunch serveras. Efter lunch åker vi tillbaka till hotellet i Sanur och resten av dagen spenderar ni på egen hand.

  *Vid önskemål kan cykelturen bytas mot terrängfordon alternativt promenad.

 5. Dag 5 Välkommen till Lombok!

  Efter frukost blir ni upphämtade och körda till flygplatsen för att flyga till Lombok, Balis östra grannö. Trots att Lombok ligger så nära Bali kommer ni snabbt märka att ni är på en ny ö med annan kultur. Här möts ni upp av er guide som tar er till Kuta Beach i södra delarna av Lombok där ni checkar in på ert fantastiska resort alldeles vid Lomboks orörda stränder. Eftermiddagen är fri för er att avnjuta så som ni önskar.

 6. Dag 6-7 Oplanerade dagar på Lombok

  Njut av fria dagar på Kuta Beach på den underbara sydkusten i Lombok. Kusten är omgiven av spektakulära berg och klippor som är beklädda av grönskande vegetation. Här hittar ni några av Indonesiens bästa stränder, och tempot i denna by är lugnt och avslappnat. På Kuta Beach kan ni promenera i den lokala bebyggelsen och träffa lokalbefolkningen, som överlag är extremt vänlig och varmhjärtad i detta bedårande fiskesamhälle, och få en inblick i deras vardag. Njut av stranden Pantai Putri Nyale som ligger alldeles vid hotellet, eller passa på att utforska områdena omkring. Vill du åt en riktigt orörd och vacker strand tar du dig till Mawun, som ligger ungefär åtta kilometer från hotellet. Här hittar du ett riktigt vykortslandskap med en helt obebyggd strand bortsett från ett par dryckesstånd. Du kan även besöka Pantai Seger och bestiga kullen för att uppleva en otroligt vacker solnedgång. Ta med ficklampa för promenaden hem i skymningen!

 7. Dag 8 Monkey Forest & Gili Air

  Efter frukost tar vi sikte mot ön Gili Air som är belägen väster om Lomboks fastland. På vägen stannar vi till i Pusuk Monkey Forest, hem för många vilda apor, samt en lokal marknad och de traditionella hantverksområdena Banyumulek, Sukarara och Rambitan. Efter en kort båttur checkar vi in på ert hotell på Gili Air. Här stannar ni i tre dagar (tre övernattningar) och får njuta av den avslappnade tillvaron med sol och bad. Passa på att snorkla i kristallklart vatten där sköldpaddor och andra exotiska djur ofta gör en sällskap under simturen!

 8. Dag 9-10 Slappa dagar på Gili Air

  Oplanerade dagar för er att uppleva på denna paradisö. Ni kan enkelt ge er ut på en spännande utflykt till de närliggande Giliöarna med färjorna som frekvent trafikerar öarna, eller arrangera en egen transport med någon av de lokala fiskarna eller invånarna på ön.

 9. Dag 11 Utforska Amed

  På morgonen tar en båt er till Gili Trawangan och därifrån färdas ni med snabbåt tillbaka till Bali. Ni anländer till Padang Bai och påbörjar resan till det paradislika Amedområdet, beläget på Balis östkust. Amedområdet utgörs av en vacker kombination mellan vackra berg, exotisk natur och stränder som består av en mix mellan svart vulkansand och gyllene sandstrand. Här finner ni lugn och ro, och snorklingsmöjligheterna är i toppklass.

 10. Dag 12-13 Fria dagar i Amed

  Fria dagar för er att utforska området och slappna av i det orörda Amed.

 11. Dag 14 Dagsutflykt & hemfärd

  Njut av en lugn start på dagen med en välsmakande frukost. Därefter tar vi sikte mot flygplatsen. Om ni så önskar gör vi två spännande stopp i Tenganan och Kerta Gosa innan det är dags att lämna Bali för denna gång. Er guide följer er till flygplatsen och ser till att ni kommer iväg ordentligt. Tack för dessa underbara dagar och välkommen tillbaka snart igen!

Giliöarna

Giliöarna

Snorkla eller dyk med sköldpaddor och exotiska fiskar.

Naturäventyr i Munduk

Naturäventyr i Munduk

En spännande dag med äventyr både till fots, på cykel och i specialbyggda terrängfordon väntar!


Gratis offertförfrågan

Vi återkommer med ett reseförslag till dig inom 24 timmar.
Alla förfrågningar är helt kostnadsfria och utan förbindelse.
Fyll i formuläret nedan, eller ring oss på 031-7577730.


Vilken typ av resa är du intresserad av?

Vänligen ange antal resenärer:

Ungefärliga datum för din resa:

Hur hittade ni oss?

InternetRekommendationTidning/magasinÖvrigt

Skriv bildens teckenkombination i det blanka fältet nedan.
För att använda CAPTCHA måste tillägget Really Simple CAPTCHA vara installerat.

Jag tar gärna del av information och erbjudanden från Baliexperten framöver.

[box]
Bali Experten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få erbjudanden och nyheter direkt till din e-post.
Vi på Baliexperten gillar att förse våra kunder och besökare med spännande tävlingar, generöse erbjudanden och läsvärda nyheter. Med jämna mellanrum skickar vi ut denna information i vårt nyhetsbrev, allt för att ge Er förmånen av att bli först med att få reda på dessa spännande nyheter, då du får dem levererade direkt till din e-post. Tjänsten är helt gratis och du kan avbeställa prenumerationen när som helst.

[/box]