Sanur

Sanur

Du hittar Sanur på östkusten av södra Bali. Denna plats är ett av de äldsta turistområdena på ön och idag är det ett av de lugnare alternativen med ett begränsat nattliv. Flera av de stora svenska researrangörerna erbjuder resor hit och området är särskilt lämpligt för barnfamiljer.

Området Sanur

sanur
sanur

I Sanur finns en huvudgata där det går att få tag på taxi och lokala bemos (minibussar). Du kan även hyra cykel, motorcykel eller bil, men det finns också en utmärkt gågata längs med hela stranden. Nattlivet i Sanur består av lokala barer och restauranger, vilket gör att orten är betydligt lugnare än många andra turistorter. Ett rev skyddar den långa sandstranden, som dessutom är långgrund. Därför är inte vågorna så höga här, vilket underlättar bad med små barn. Sanur är med andra ord en barnvänlig ort på flera sätt.

Aktiviteter i Sanur

Till Sanur söker man sig just för avkopplingen, men det finns förstås aktiviteter här förutom att njuta av solskenet vid en härligt lång sandstrand. Revet som skyddar stranden från de större vågorna är ett vackert korallrev som är trevligt att snorkla vid. För dykning rekommenderas andra områden men det finns flera stora dykaktörer här och du kan boka dykturer som tar dig en bit bort från Sanur. Naturligtvis finns här också en mängd olika vattensporter ovan ytan. Om man vill göra utflykter från Sanur kan man med båt ta sig till natursköna Giliöarna eller till den lilla ön Lembongan där det erbjuds vattenaktiviteter samt sol och bad i kristallklart vatten.


Gratis offertförfrågan

Vi återkommer med ett reseförslag till dig inom 24 timmar.
Alla förfrågningar är helt kostnadsfria och utan förbindelse.
Fyll i formuläret nedan, eller ring oss på 031-7577730.


Vilken typ av resa är du intresserad av?

Vänligen ange antal resenärer:

Ungefärliga datum för din resa:

Hur hittade ni oss?

InternetRekommendationTidning/magasinÖvrigt

Skriv bildens teckenkombination i det blanka fältet nedan.
För att använda CAPTCHA måste tillägget Really Simple CAPTCHA vara installerat.

Jag tar gärna del av information och erbjudanden från Baliexperten framöver.

[box]
Bali Experten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få erbjudanden och nyheter direkt till din e-post.
Vi på Baliexperten gillar att förse våra kunder och besökare med spännande tävlingar, generöse erbjudanden och läsvärda nyheter. Med jämna mellanrum skickar vi ut denna information i vårt nyhetsbrev, allt för att ge Er förmånen av att bli först med att få reda på dessa spännande nyheter, då du får dem levererade direkt till din e-post. Tjänsten är helt gratis och du kan avbeställa prenumerationen när som helst.

[/box]