Seminyak

Seminyak

På västkusten norr om Kuta, inte långt från Denpasar, ligger exklusiva Seminyak. Jämfört med Kuta är stämningen lite “lyxigare” här, och längs huvudgatan är utbudet av konst, inredning och märkeskläder enormt. Bara att promenera bland butikerna är en upplevelse i sig.

Att uppleva i Seminyak

Här finns några av de vackraste stränderna på Bali och att uppleva den stillsamma skönheten i de fantastiska solnedgångarna vid havet är bara det värt hela resan hit. Balinesiska ceremonier med offer till gudarna hålls på stranden, som har silkesmjuk och len sand. Sol, bad och kultur i all ära men för den som vill uppleva nattliv finns även det i överflöd i Seminyak. Här kan du hitta en dansklubb precis vid stranden som gästas av kända DJ:s, få en tallrik med ostron i champagnebaren med Balis största utbud av champagne eller njuta av en cocktail under stjärnorna på utomhusdivanerna på en trendig nattklubb. Det finns även några tempel tempel att besöka, men till Seminyak kommer man framförallt för att uppleva strand så långt ögat kan se, lyxiga resorter samt det livliga nattlivet.

Exklusiva hotell och spaanläggningar

Längs stranden i Seminyak dominerar restauranger, barer och lyxiga villor, men det finns även många fina hotell. En del av dem har också spaanläggningar som erbjuder allt från vanlig massage till mer exklusiva varianter med aromaterapi och behandlingar med varma stenar. 

Seminyak är verkligen ett ställe där du kan skämma bort dig själv. Det är inte länge sedan som orten var en avlägsen sömnig avkrok av Bali. Utvecklingen till exklusiv ort full med lyxiga resorts och trendiga restauranger med kockar i absolut världsklass har gått snabbt och ett besök i Seminyak är idag ren njutning för den som vill ha en lyxig semester. 


Gratis offertförfrågan

Vi återkommer med ett reseförslag till dig inom 24 timmar.
Alla förfrågningar är helt kostnadsfria och utan förbindelse.
Fyll i formuläret nedan, eller ring oss på 031-7577730.


Vilken typ av resa är du intresserad av?

Vänligen ange antal resenärer:

Ungefärliga datum för din resa:

Hur hittade ni oss?

InternetRekommendationTidning/magasinÖvrigt

Skriv bildens teckenkombination i det blanka fältet nedan.
För att använda CAPTCHA måste tillägget Really Simple CAPTCHA vara installerat.

Jag tar gärna del av information och erbjudanden från Baliexperten framöver.

[box]
Bali Experten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få erbjudanden och nyheter direkt till din e-post.
Vi på Baliexperten gillar att förse våra kunder och besökare med spännande tävlingar, generöse erbjudanden och läsvärda nyheter. Med jämna mellanrum skickar vi ut denna information i vårt nyhetsbrev, allt för att ge Er förmånen av att bli först med att få reda på dessa spännande nyheter, då du får dem levererade direkt till din e-post. Tjänsten är helt gratis och du kan avbeställa prenumerationen när som helst.

[/box]