Aktiviteter på Bali

Aktiviteter på Bali

Bali kan med sin fantastiska kombination av höga berg, havet, vacker natur och spännande religion på ett relativt litet område locka med massor av minnevärda aktiviteter. På Bali behöver du inte känna dig bunden till att spendera hela semestern under samma tema. Avstånden är korta mellan t.ex bergen där du kan göra spektakulära trekking-turer med vacker utsikt över landskapet, till havet där du kan ta surfkurser eller åka ut och fiska. Möjligheten att kunna göra dessa kombinationer under vistelsen gör ön unik och syftet med våra resor är att ni ska få uppleva mångfaldheten.

SurfaSurfa på Bali

Bali har under mycket lång tid varit ett paradis för surfare. Hitt kommer proffsen för att filma och nybörjare för att få möjligheten att lära sig. Duktiga instruktörer kan hjälpa dig som aldrig tidigare testat att fånga din livs första våg, eller utvecka er som redan kommit igång men vill fortsätta utvecklas. Varmt vatten och fina kustremsor gör surfingen till ett minne för livet.

Dykadykning på bali

Många kommer till Bali för att dyka, antingen på egen hand eller tillsammans med instruktörer. Det finns fina möjligheter till att ta ett certifikat om du inte redan har det. Tulamben är väldigt populärt och många kommer hit för att dyka vid vraket USS Libertt som ligger utanför kusten. Vill du ha möjligheten att se manta rays ska du ta dig områdena runt Nusa penida eller Nusa lambongan.

Trekkingtrekking på bali

Vill du vandra i naturen går det att anordna guidade turer, helt anpassade efter era fysiska förmågor. Varför inte en kombination av regnskog och djurliv, och en bestigning av Mount Batur som avslutas med soluppgången över det fantastiska landskapet.

Ayurveda & Yogayoga bali

Ubud har blivit ett mecka för på både yoga och behandlingar som Ayurveda. Här spenderar turister ibland flera veckor för att förkovra sig i det spirituella, meditativa och fysiska aktiviteter. Omgivningarna är fantastiska med gröna risfält och fin natur. Ubud är även ett kulturellt centrum med kreativa utställningar och fina hantverk.


Gratis offertförfrågan

Vi återkommer med ett reseförslag till dig inom 24 timmar.
Alla förfrågningar är helt kostnadsfria och utan förbindelse.
Fyll i formuläret nedan, eller ring oss på 031-7577730.


Vilken typ av resa är du intresserad av?

Vänligen ange antal resenärer:

Ungefärliga datum för din resa:

Hur hittade ni oss?

InternetRekommendationTidning/magasinÖvrigt

Skriv bildens teckenkombination i det blanka fältet nedan.
För att använda CAPTCHA måste tillägget Really Simple CAPTCHA vara installerat.

Jag tar gärna del av information och erbjudanden från Baliexperten framöver.

[box]
Bali Experten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få erbjudanden och nyheter direkt till din e-post.
Vi på Baliexperten gillar att förse våra kunder och besökare med spännande tävlingar, generöse erbjudanden och läsvärda nyheter. Med jämna mellanrum skickar vi ut denna information i vårt nyhetsbrev, allt för att ge Er förmånen av att bli först med att få reda på dessa spännande nyheter, då du får dem levererade direkt till din e-post. Tjänsten är helt gratis och du kan avbeställa prenumerationen när som helst.

[/box]