Flyg till Bali

Flyg till Bali

flyg till bali
flyg till bali

Det finns flera olika sätt att ta sig till Bali och många av de större flygbolagen har denna paradisö som en av sina destinationer. Resans upplägg och kostnad beror på resenärens egna önskemål. Om priset är den viktigaste faktorn när du bokar dina biljetter får du vara beredd på att mellanlanda några gånger, ofta med långa stopp. Är du beredd att betala mer kan du däremot korta ned restiden avsevärt. Det kan även skilja i pris beroende på vilken veckodag du väljer att flyga ut och hem. Är man flexibel så kan det löna sig att tex resa på veckodagar istället för under helgen. Jämför gärna de olika bolagen med tjänster som Momondo. Då får du bra information om priser, flygtider och mellanlandningar.

Vilket bolag ska man flyga med?

Flygbolag som trafikerar sträckan mellan Sverige och Bali är bland andra Thai Airways, Qatar Airways, KLM, Emirates, Singapore Airlines, China Southern Airlines och Finnair samt Swiss. Oftast rör det sig om en codeshare, där bokningen sker med ett bolag men delar av sträckan trafikeras av ett annat. Flera av dessa flygbolag, som Emirates och Singapore Airlines, är välkända för att ha bra service, hög bekvämlighet och stort utbud av underhållning vilket gör den långa flygresan lite trevligare. De flesta bolag flyger från Stockholm Arlanda, men du kan även hitta flyg från Landvetter i Göteborg. Resan inkluderar som regel ett eller två byten, och beroende på vilket flygbolag du väljer kan byten ske i Bangkok, Doha (Qatar), Dubai, Singapore eller Jakarta, för att nämna några städer. Flygtiden brukar ligga på mellan 18 till 25 timmar beroende på rutt och byten. Priset för en returbiljett från Arlanda kan ligga på mellan 5 500 och 9 000 kronor, avhängigt av  säsong, flygbolag och hur långt i förväg du bokar. 

Var ute i god tid för att få bra priser

Precis som för andra turistorter höjs naturligtvis priserna för flygresor till Bali under högsäsong. Det stora intresset för resorna gör att de ökar i pris. Balis absoluta högsäsong sträcker sig mellan april och oktober, och det är då priserna är som högst. Även Jul och Nyår brukar vara dyrare. För att försäkra dig om att få en så prisvärd flygbiljett som möjligt så är det en fördel att vara ute i god tid och boka biljetten långt innan resan ska ske. Priserna blir oftast högre ju närmare avresedatumet du kommer.


Gratis offertförfrågan

Vi återkommer med ett reseförslag till dig inom 24 timmar.
Alla förfrågningar är helt kostnadsfria och utan förbindelse.
Fyll i formuläret nedan, eller ring oss på 031-7577730.


Vilken typ av resa är du intresserad av?

Vänligen ange antal resenärer:

Ungefärliga datum för din resa:

Hur hittade ni oss?

InternetRekommendationTidning/magasinÖvrigt

Skriv bildens teckenkombination i det blanka fältet nedan.
För att använda CAPTCHA måste tillägget Really Simple CAPTCHA vara installerat.

Jag tar gärna del av information och erbjudanden från Baliexperten framöver.

[box]
Bali Experten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få erbjudanden och nyheter direkt till din e-post.
Vi på Baliexperten gillar att förse våra kunder och besökare med spännande tävlingar, generöse erbjudanden och läsvärda nyheter. Med jämna mellanrum skickar vi ut denna information i vårt nyhetsbrev, allt för att ge Er förmånen av att bli först med att få reda på dessa spännande nyheter, då du får dem levererade direkt till din e-post. Tjänsten är helt gratis och du kan avbeställa prenumerationen när som helst.

[/box]