Våra resor till Java

Java kallas för Indonesiens hjärta och är en mångfacetterad ö med antik historia. En resa till Java kan innehålla allt från storstadsbesök i Jakarta och kulturella upplevelser i Yogyakarta, till bestigningar av vulkaner och slappa dagar på vackra stränder. Mytosspunna tempel som Borobodur och Prambanan är populära sevärdheter som ofta pryder vackra fotografier och vykort. Yogyakarta är inte bara en spännande stad, utan även en perfekt utgångspunkt för att ta sig till dessa fantastiska tempel.   Vill man koppla av på stranden så döljer den södra kustremsan fantastiska stränder där man kan koppla av utan att behöva trängas med andra turister.

Kontakta oss så skräddarsyr vi en rundresa till Java efter dina önskemål. Det är inga problem att kombinera några dagar på Java med en vistelse på Bali, Lombok eller Giliöarna. Inspireras gärna av våra förslag paketresor.

image description

Rundresor till Java

Alla paket kan skräddarsys efter era önskemål

  Upplev Java & Raja Ampat

  Upplevelseresor, Sol och Bad

  En unik 14-dagars rundresa där du besöker Jakarta, Indonesiens hjärta och puls, samt får uppleva det oupptäckta öriket Raja Ampat i de allra östligaste delarna av Indonesien. En fantastisk kombination…

  Från 39,999 kr

   Paradispaketet Raja Ampat

   Upplevelseresor, Sol och Bad

   En magisk 14-dagars rundresa där du besöker det oupptäckta öriket Raja Ampat i de allra östligaste delarna av Indonesien. Omgiven av jungel, kristallklart vatten och bländande vita stränder får du…

   Från 39,999 kr


   Gratis offertförfrågan

   Vi återkommer med ett reseförslag till dig inom 24 timmar.
   Alla förfrågningar är helt kostnadsfria och utan förbindelse.
   Fyll i formuläret nedan, eller ring oss på 031-7577730.


   Vilken typ av resa är du intresserad av?

   Vänligen ange antal resenärer:

   Ungefärliga datum för din resa:

   Hur hittade ni oss?

   InternetRekommendationTidning/magasinÖvrigt

   Skriv bildens teckenkombination i det blanka fältet nedan.
   För att använda CAPTCHA måste tillägget Really Simple CAPTCHA vara installerat.

   Jag tar gärna del av information och erbjudanden från Baliexperten framöver.

   [box]
   Bali Experten

   Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få erbjudanden och nyheter direkt till din e-post.
   Vi på Baliexperten gillar att förse våra kunder och besökare med spännande tävlingar, generöse erbjudanden och läsvärda nyheter. Med jämna mellanrum skickar vi ut denna information i vårt nyhetsbrev, allt för att ge Er förmånen av att bli först med att få reda på dessa spännande nyheter, då du får dem levererade direkt till din e-post. Tjänsten är helt gratis och du kan avbeställa prenumerationen när som helst.

   [/box]