Jimbaran

Jimbaran

Jimbaran ligger på den lilla landremsa som sträcker sig mellan flygplatsen och Kuta på fastlandet och halvön Bukit. Orten ligger mycket centralt i Bali då den har Uluwatu i sydväst, Nusa Dua i sydost och norrut en biltur på endast cirka femton minuter till flygplatsen.

Jimbaran Bali
Jimbaran Bali

Boende i Jimbaran

Tack vare ortens centrala läge har man nära till en mängd olika aktiviteter och besöksmål från Jimbaran, och därför är kanske just boendet här viktigare. Budgethotellen i Jimbaran är få, men från medelklass och uppåt är variationen stor. Framförallt finns här en mängd femstjärniga hotell, lyxiga resorts och spa med alla tänkbara behandlingar.

Barnvänlig strand och solnedgång över havet

Här finns en fantastisk sandstrand med finkornig vit sand, och de litet lugnare vattnen i området gör att bad med barn är säkrare här jämfört med andra ställen på Bali. Simning är en populär aktivitet i Jimbaran, även bland lokalbefolkningens barn eftersom det är bland de simvänligaste vattnen på hela Bali.

Självklart finns även en mängd andra vattenaktiviteter här, men liksom på många andra orter på Bali är en av de största och vackraste upplevelserna helt gratis – solnedgången. Sedan går det alltid att lyxa till upplevelsen genom att avnjuta solnedgången på en av restaurangerna längs med stranden. God mat och dryck tillsammans med någon du tycker om ger solnedgången över Balis stränder nya dimensioner.

Besök fiskmarknaden och åk på utflykter

En annan upplevelse är att gå upp tidigt och besöka den lokala fiskmarknaden. I anslutning till marknaden finns ett område för grillning där du för en mindre penning kan få dina inköp grillade så att du kan avnjuta dem direkt.

Att bo i Jimbaran på Bali väljer man mest för möjligheten att med Jimbaran som bas göra många intressanta utflykter till ställen som Seminyak, Sanur och Uluwatu. Avstånden på Bali är dock inte avskräckande så härifrån når du även lätt de flesta besöksmålen, som Ubud eller orterna på norra Bali.

Öppet för bokningar

Vi är glada att meddela att vi har öppnat upp för bokningar! Från mars 2021 är det nu fullt möjligt att resa till Bali utan krav på karantän. Eftersom ingen vet med säkerhet hur pandemin och eventuella reserestriktioner kommer utvecklas erbjuder vi våra resenärer full återbetalning fram till 45 dagar innan avresa så att ni ska känna er trygga. Varmt välkomna att kontakta oss för en skräddarsydd resa till Indonesien!

  Gratis offertförfrågan

  Vi återkommer med ett reseförslag till dig inom 24 timmar.
  Alla förfrågningar är helt kostnadsfria och utan förbindelse.
  Fyll i formuläret nedan, eller ring oss på 031-7577730.


  Vilken typ av resa är du intresserad av?

  Vänligen ange antal resenärer:

  Ungefärliga datum för din resa:

  Hur hittade ni oss?

  InternetRekommendationTidning/magasinÖvrigt

  Skriv bildens teckenkombination i det blanka fältet nedan.
  För att använda CAPTCHA måste tillägget Really Simple CAPTCHA vara installerat.

  Jag tar gärna del av information och erbjudanden från Baliexperten framöver.

  [box]
  Bali Experten

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få erbjudanden och nyheter direkt till din e-post.
  Vi på Baliexperten gillar att förse våra kunder och besökare med spännande tävlingar, generöse erbjudanden och läsvärda nyheter. Med jämna mellanrum skickar vi ut denna information i vårt nyhetsbrev, allt för att ge Er förmånen av att bli först med att få reda på dessa spännande nyheter, då du får dem levererade direkt till din e-post. Tjänsten är helt gratis och du kan avbeställa prenumerationen när som helst.

  [wysija_form id=”5″][/box]