Ayurveda & spapaketet

Från 30,999 kr

Ayurveda & spapaketet’ erbjuder en fantastisk upplevelse för er som vill fokusera på välmående, lugn och balans i kombination med att upptäcka Bali. Med privata yogalektioner, massagebehandlingar, ayurvediska behandlingar samt dagsturer till några av Balis guldkorn blir er resa ett minne för livet.

Utifrån destination samt dina önskemål anpassar vi vårt val av hotell. När du reser med Baliexperten bor du alltid på hotell som kombinerar hög kvalitet med finess och genuin karaktär.


Ingår i paketet

 • Flyg & transfer
 • Privat bil & chaufför
 • Privat guide
 • Frukost varje dag
 • 6 middagar
 • Lyxigt, exotiskt hotell med charm och karaktär
 • Aktiviteter & utflykter
 • Mobiltelefon

Höjdpunkter

 • Ayurvediska behandlingar
 • Kultur och mystik i 100-åriga tempel
 • Exotisk vulkanutflykt
 • Privata yogalektioner
 • Avslappnande massagebehandling
 • Balinesisk matlagningskurs
 • Meditationspass
 • Genuint och äkta


 

 1. Dag 1 Ankomst & avkoppling

  På flygplatsen möts ni av er guide som hälsar er välkomna till The Island Of Gods. Ni reser bekvämt i privat bil tillsammans med er chaufför och guide till er resort som är beläget i Ubuds tropiska skog. Under resan svarar er guide gärna på eventuella frågor ni har eller passar på och berättar om er kommande vistelse på Bali. Väl framme checkar ni in på hotellet, slappnar av och vilar ut efter resan eller börjar utforska staden och dess omgivningar direkt (beroende på när ni anländer på dagen). I anslutning till er ankomst påbörjas även ert sju dagar långa Yoga och Ayurveda-paket och i afton väntar en hälsosam middag.

 2. Dag 2 Privat yogalektion & ayurvedisk behandling

  Morgonen inleds med ett yogapass, för att sedan avnjuta en härlig frukost. Dagen är sedan fri för er att spendera som ni önskar fram till eftermiddagen då det är dags för en privat yogalektion (en timma). Därefter väntar en Ayurvedisk behandling vid namn ”Malabar rejuvenation” (1,5 timmar). Framåt kvällen äter ni en hälsosam, välsmakande middag på resorten. Malabar Rejuveneation : En blandning mellan Pizhichil, Lepas, Navarakizhi and Pinda Sweda Pizhichil:. Kroppsmassage med varma, teurapeutiska oljor. Motverkar åldrande och hjälper kroppen att utsöndra giftiga ämnen samtidig som blodcirkulationen ökar. Lepas: Återbygger huden och motverkar trötthet Navarakizhi: Kroppsmassage med växtoljor och ris som motverkar insomnia. Hjälper till att motverka högt blodtryck o reumatism. Pinda Sweda: Fokuserar på detox och hjälper kroppen att göra sig av med slaggprodukter. Hjälper även till med viktminskning och återställning av energibalansen.

 3. Dag 3 Yoga & ayurvedisk behandling

  Morgonen inleds med ett yogapass, för att sedan avnjuta en härlig frukost. Därefter väntar en Ayurvedisk behandling vid namn ”Sirodhara” (1 timma). Dagen är sedan fri för er att spendera så som ni önskar. Under eftermiddagen kan ni delta i ett meditationspass om lusten faller sig på. Framåt kvällen äter ni en hälsosam, välsmakande middag på resorten. Sirodhara: Shirodhara är en ayurvedisk behandling där olika vätskor försiktigt hälls över pannan för att skapa balans mellan själ, kropp och ande. Behandlingen används för att motverka stress och psykiska spänningar. Vätskorna kan bestå av oljor från medicinska växter, mjölk, kokosvatten eller vanligt vatten. Vätskorna anpassas efter vad som ska behandlas och din kroppstyp.

 4. Dag 4 Privat yogalektion & ayurvedisk behandling

  Morgonen inleds med ett yogapass, för att sedan avnjuta en härlig frukost. Förmiddagen är sedan fri för er att spendera så som ni önskar fram till eftermiddagen då det är dags för en privat yogalektion (en timma). Därefter väntar en Ayurvedisk behandling vid namn ”Abhyanga” (1 timma). Framåt kvällen äter ni en hälsosam, välsmakande middag på resorten. Abhyanga: Abhyanga är en helkroppsmassage som utförs med stora volymer av behaglig, varm olja. Oljorna är ofta berikade med växter som än anpassade efter olika typer av behandlingar. Massagen ger är mycket avslappnande och mjukar upp leder och muskler samtidigt som blodcirkulationen ökar.

 5. Dag 5 Privat yogalektion & massage

  Starta dagen med ett yogapass, för att sedan avnjuta en härlig frukost. Förmiddagen är sedan fri för er att spendera så som ni önskar. Eftermiddagen bjuder på en privat yogalektion (en timma) samt en Balinesisk massagebehandling (1 timma). Framåt kvällen äter ni en hälsosam, välsmakande middag på resorten.

 6. Dag 6-7 Privata yogalektioner & fria dagar

  Under dessa två dagar inleds mornarna med ett yogapass, för att sedan avnjuta en härlig frukost. Förmiddagen är sedan fri för er att spendera så som ni önskar. Under eftermiddagen väntar en privat yogalektion (en timma) och framåt kvällen äter ni en hälsosam, välsmakande middag på resorten.

 7. Dag 8 Fri dag

  En dag som ni är fria att avnjuta på valfritt sätt med nöjen, avkoppling på hotellet eller varför inte utforska Ubud?

 8. Dag 9 Natur- och kulturupplevelse

  Efter en välsmakande frukost tar ni er till de östra delarna av Bali. Ni besöker domstolen Kertagosa court of Justice, en plats för lag och ordning sedan 1700-talet. Resan fortsätter sedan bland de exotiska risterraserna i Bukit Jambul, för att därefter stanna till vid Puri Besakih, ett vackert tempel beläget vid foten av berget Mount Agung. Ni får även uppleva Sideman, en by omgiven av vacker natur och otroliga vyer. Ni får även besöka Tenganan där ni får uppleva anrik balinesisk kultur.

 9. Dag 10 Vulkan- & tempelutflykt

  När frukosten är avklarad blir ni upphämtade av er chaufför och guide för ett till den aktiva vulkanen Mount Batur med dess vackra kratersjö Lake Batur. Under resans gång gör ni flera stopp, bland annat vid Sebatu Royal Water Temple och hos en lokal konstnär. På väg hem från dagens utflykt stannar ni till vid en tropisk odling där er guide kortfattat berättar om arbetet med odlingen och om Balis natur. Ni stannar även till vid det kända Monkey Forest. Förutom mängder av nyfikna apor finns här ett berömt hinduistisk tempel.

 10. Dag 11 Matlagningskurs

  Efter en god frukost är det dags för en matlagningskurs (OBS. klassisk balinesisk matkultur, ej Ayurvedainriktad). Tillsammans med professionella kockar kommer ni förbereda en meny beståendes av nio Balinesiska huvudrätter samt efterrätt. Råvarorna plockar ni, tillsammans med kursledaren, upp på den lokala marknaden. Självklart avslutas kursen med att att ni äter och njuter av den mat ni själva har varit med att laga, till detta får ni chansen att prova på en traditionell Balinesisk drink bestående av risvin och örtte.

 11. Dag 12-13 Fria dagar

  Fria dagar för er att avnjuta precis så som ni önskar.

 12. Dag 14 Fri förmiddag och hemresa

  Efter frukosten har ni ledig tid att shoppa, äta gott eller bara slappna av och njuta innan det är dags att lämna Bali för denna gången. Er guide följer er till flygplatsen och säger farväl och ser till att ni kommer iväg ordentligt. Tack för den här gången och på återseende!


Gratis offertförfrågan

Vi återkommer med ett reseförslag till dig inom 24 timmar.
Alla förfrågningar är helt kostnadsfria och utan förbindelse.
Fyll i formuläret nedan, eller ring oss på 031-7577730.


Vilken typ av resa är du intresserad av?

Vänligen ange antal resenärer:

Ungefärliga datum för din resa:

Hur hittade ni oss?

InternetRekommendationTidning/magasinÖvrigt

Skriv bildens teckenkombination i det blanka fältet nedan.
För att använda CAPTCHA måste tillägget Really Simple CAPTCHA vara installerat.

Jag tar gärna del av information och erbjudanden från Baliexperten framöver.

[box]
Bali Experten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få erbjudanden och nyheter direkt till din e-post.
Vi på Baliexperten gillar att förse våra kunder och besökare med spännande tävlingar, generöse erbjudanden och läsvärda nyheter. Med jämna mellanrum skickar vi ut denna information i vårt nyhetsbrev, allt för att ge Er förmånen av att bli först med att få reda på dessa spännande nyheter, då du får dem levererade direkt till din e-post. Tjänsten är helt gratis och du kan avbeställa prenumerationen när som helst.

[/box]