Baliexperten

Exklusiva resor till Indonesien

image description

Privat guide & chaufför

Vi på Baliexperten vill att du som resenär skall få en reseupplevelse utöver det vanliga. Vi förser samtliga resenärer med privat guide och chaufför just för att göra er resa så flexibel, genuin och upplevelserik som möjligt.

image description

Hållbarhet

För oss är det viktigt att känna att vi bidrar till vår omvärld i det vi gör. Miljöfrågor är något som vi tar på största allvar, i och med att vi arbetar med turism och resor. Vi är även noggranna med att endast arbeta med samarbetspartners som aktivt arbetar för miljön.

image description

Genuinitet

Vi strävar efter att genom resande skapa en gränsöverskridande kontakt mellan människor, länder, språk och kulturer. Vi tror att detta främjar utveckling, inspirerar samt vidgar människor vyer och drömmar.

Skräddarsydda resor till Indonesien

Minnen för livet!

image description

Vi är experter på Bali och Indonesien

Vi på Baliexperten är specialiserade på att arrangera och skräddarsy resepaket till Bali med omnejd. Vi erbjuder helhetslösningar för resor där du bestämmer vad du tycker är kul, intressant och viktigt. Med utflykter, boende, transporter, upplevelser och mycket mer därtill inkluderade så slipper du spendera din tid på att ordna detta väl på plats i Bali. Med en resa från oss har du allt ordnat och klart långt innan du sätter dig på flygplanet och du kan spendera hela din resa med att bara njuta.

image description

Kompletta resepaket

Vi erbjuder både kompletta resepaket med olika fokus beroende på vad du vill ha ut av din resa. Alla resepaket är flexibla och vi kan givetvis anpassa dem efter din smak och tycke. Vi erbjuder även skräddarsydda resor där vi tillsammans utformar din reseupplevelse och fyller den med allt som Du vill uppleva i Bali. Eftersom vi fokuserat vår resetjänst till Bali med omnejd ger det oss möjligheten att vara väldigt flexibla och kunna förse de flesta av våra kunders önskemål.

Kunden i centrum

Vi strävar alltid efter att uppfylla våra kunders önskemål och behov.

MIA, 55 ÅR – UPPLEV BALI
"Det har varit en enastående resa med så mycket intryck och upplevelser! Lyxen med egen chaufför och guide som visar vägen till det bästa går inte att föreställa sig. Väl värt varenda krona!"
image description

DIN TRYGGHET ÄR VIKTIG
Att du ska känner dig trygg och säker är vår högsta prioritet. Hos oss skyddas du alltid av kammarkollegiets resegaranti.


Gratis offertförfrågan

Vi återkommer med ett reseförslag till dig inom 24 timmar.
Alla förfrågningar är helt kostnadsfria och utan förbindelse.
Fyll i formuläret nedan, eller ring oss på 031-7577730.


Vilken typ av resa är du intresserad av?

Vänligen ange antal resenärer:

Ungefärliga datum för din resa:

Hur hittade ni oss?

InternetRekommendationTidning/magasinÖvrigt

Skriv bildens teckenkombination i det blanka fältet nedan.
För att använda CAPTCHA måste tillägget Really Simple CAPTCHA vara installerat.

Jag tar gärna del av information och erbjudanden från Baliexperten framöver.

[box]
Bali Experten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få erbjudanden och nyheter direkt till din e-post.
Vi på Baliexperten gillar att förse våra kunder och besökare med spännande tävlingar, generöse erbjudanden och läsvärda nyheter. Med jämna mellanrum skickar vi ut denna information i vårt nyhetsbrev, allt för att ge Er förmånen av att bli först med att få reda på dessa spännande nyheter, då du får dem levererade direkt till din e-post. Tjänsten är helt gratis och du kan avbeställa prenumerationen när som helst.

[/box]