Jakarta, Java

Upplev Java & Raja Ampat

from
39,999 kr

En unik 14-dagars rundresa där du besöker Jakarta, Indonesiens hjärta och puls, samt får uppleva det oupptäckta öriket Raja Ampat i de allra östligaste delarna av Indonesien. En fantastisk kombination av stadspuls, jungel och bländande vita stränder. Här kan du båda stilla din upptäckarlust samt koppla av på ett fortfarande orört, exotiskt paradis.

Utifrån destination samt dina önskemål anpassar vi vårt val av hotell. När du reser med Baliexperten bor du alltid på hotell som kombinerar hög kvalitet med finess och genuin karaktär.[half]

Ingår i paketet

 • Flygresor tur & retur
 • Transfer till & från flygplats
 • Privat bil med chaufför
 • Privat engelskspråkig guide
 • Frukost varje dag
 • Kvalitet med hög standard & finess
 • Alla aktiviteter & utflykter
 • Mobiltelefon med fria inrikes samtal

[/half]

[half]

Höjdpunkter

 • Utforska Jakarta, staden som är Indonesiens hjärta och puls.
 • Kulturupplevelser i Bogor
 • Vulkanutflykt till Tangkuban Prahu
 • Sol & bad på vykortslika stränder
 • Snorkla eller dyk längsmed korallrev i absolut världsklass.
 • Vandra på Penemu Island
 • Genuint och äkta

[/half]


 

 1. Dag 1 Välkommen till Jakarta!

  På Jakartas internationella flygplats välkomnas ni av er privata chaufför och guide som enkelt och bekvämt kör er till ert hotell i Jakarta. Väl framme checkar ni in och därefter är resten av dagen fri för er att spendera så som ni önskar. Givetvis svarar er guide på frågor eller funderingar som kan ha dykt upp när ni väl landat i det underbara Indonesien.

 2. Dag 2 Upptäck Jakarta

  Börja er dag med en utsökt frukost på hotellet. Efter utcheckning tar vi sikte mot Taman Mini Indoenesia som betyder ”Vackra Indonesien Miniatyrpark”. Här kan ni förkovra er i kulturen från Indonesiens 26 olika provinser. Ni besöker även den världskända botaniska trädgården i Bogor, och om ni önskar får ni även uppleva det Zoologiska museet.

  Efter en kulturfylld förmiddag avnjuter ni er lunch i Bandung, där ni omges av teplantager och slående utsikter. Ni checkar därefter in på ert hotell i Bandung.

 3. Dag 3 Vulkanäventyr på Java

  Efter en välsmakande frukost beger vi oss på en utflykt till den mäktiga vulkaniska kratern Tangkuban Prahu med en höjd på 4000 meter över havet. Här kan ni vandra upp till kratern och få ta del av den mäktiga utsikten. Det finns gott om varmvattenkällor och om suget finns kan man prova mat som tillagats av den vulkaniska värmen.

  På eftermidagen tar ni er till Padasuka Village där ni får ta del av inhemsk musik och sundanesisk dansuppvisning.

 4. Dag 4 En dag utan planer

  En fri dag för er att spendera på valfritt vis. Varför inte njuta av stranden? Eller hoppa i vattnet och utforska det Raja Ampats rika marinliv med cyklop och snorkel? Är du intresserad av dykning är detta verkligen ett passande tillfälle att bege sig ut på en dykutflykt.

 5. Dag 5 Besök Penemu Island

  Idag tar ni sikte mot Penemu Island där ni vandrar upp till toppen av höjden får en slående utsikt över öriket. Ni besöker även Arborek Village och får ni får ta del av den lokala kulturen och få en inblick i lokalbefolkningens vardag och liv i Raja Ampat.

 6. Dag 6 En dag utan planer

  En fri dag för er att avnjuta på valfritt vis.

 7. Dag 7 Öriket Pulau Waygat

  Efter en välsmakande frukost tar ni sikte mot ön Pulau Wayag. Här hittar ni en ögrupp som utgörs av flera fantastiskt vackra korallöar. Väl framme kommer ni att vandra upp för höjden för att ta del av en andtagande vacker utsikt. Ni avnjuter även en lunch i den fantastiska omgivningen.

 8. Dag 8 En dag utan planer

  Fri dag för er att spendera på valfritt sätt.

 9. Dag 9 Utforska djurlivet i Cenderawasih

  Tidig morgon tar ni er med båt till Cenderawasih och Sawingray som är välrenommerade när det kommer till fågelskådning och deras vatten som är välfyllt med alla möjliga sorters fiskar i exotiska färger. Ni är åter på hotellet på förmiddagen och resten av dagen är fri för er att spendera på valfritt vis.

 10. Dag 10-12 Slappa dagar i Raja Ampat

  Fria dagar för er att spendera precis så som ni önskar.

 11. Dag 13 Upptäck Jakarta

  Efter en tidig frukost är det dags för er att bege er till Sorong, för att därefter ta flyget till Jakarta. Väl framme på Jakarta flygplats möts ni upp av er guide och chaufför som tar er till ert hotell. Resten av dagen är fri för er att spendera så som ni önskar.

 12. Dag 14 Hemresa

  Njut av en lugn start på dagen, och påbörja er morgon med en välsmakande frukost. Därefter tar vi sikte mot flygplatsen. Er guide följer er till flygplatsen och säger farväl och ser till att ni kommer iväg ordentligt. Tack för den här gången och på återseende!

Öppet för bokningar

Vi är glada att meddela att vi har öppnat upp för bokningar! Från mars 2021 är det nu fullt möjligt att resa till Bali utan krav på karantän. Eftersom ingen vet med säkerhet hur pandemin och eventuella reserestriktioner kommer utvecklas erbjuder vi våra resenärer full återbetalning fram till 45 dagar innan avresa så att ni ska känna er trygga. Varmt välkomna att kontakta oss för en skräddarsydd resa till Indonesien!

  Gratis offertförfrågan

  Vi återkommer med ett reseförslag till dig inom 24 timmar.
  Alla förfrågningar är helt kostnadsfria och utan förbindelse.
  Fyll i formuläret nedan, eller ring oss på 031-7577730.


  Vilken typ av resa är du intresserad av?

  Vänligen ange antal resenärer:

  Ungefärliga datum för din resa:

  Hur hittade ni oss?

  InternetRekommendationTidning/magasinÖvrigt

  Skriv bildens teckenkombination i det blanka fältet nedan.
  För att använda CAPTCHA måste tillägget Really Simple CAPTCHA vara installerat.

  Jag tar gärna del av information och erbjudanden från Baliexperten framöver.

  [box]
  Bali Experten

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få erbjudanden och nyheter direkt till din e-post.
  Vi på Baliexperten gillar att förse våra kunder och besökare med spännande tävlingar, generöse erbjudanden och läsvärda nyheter. Med jämna mellanrum skickar vi ut denna information i vårt nyhetsbrev, allt för att ge Er förmånen av att bli först med att få reda på dessa spännande nyheter, då du får dem levererade direkt till din e-post. Tjänsten är helt gratis och du kan avbeställa prenumerationen när som helst.

  [wysija_form id=”5″][/box]