Golf på Bali

Golf på Bali

Golf är en sport som ska spelas i strålande sol på exemplariska banor, och just detta är en av anledningarna till att Bali har blivit ett populärt resmål bland golfresenärer. Här finns nämligen ett varmt klimat året om som passar utmärkt för utomhusaktiviteter. Lägg till välskötta greener och lyxiga klubbhus – och Bali blir en av världens bästa golfdestinationer. Över hela ön finns det golfbanor av toppklass där du har möjlighet att spela några hål samtidigt som du njuter av omgivningarna.

golf bali
golf bali

Stort utbud av golfbanor i södra delen av Bali

Om du vill spela golf på Bali kan du först se till att göra din research hemifrån. Eftersom golfbanor finns över hela Bali har du gott om alternativ att välja bland, men om du vill hitta den bästa golfbanan för dig finns det några faktorer du bör hålla extra god koll på. Om du befinner dig i Kuta på den södra delen av ön kan du exempelvis bege dig till New Kuta Golf & Ocean View som erbjuder en femstjärnig golfupplevelse precis vid havet. Kuta är en plats som många turister reser till – oavsett om de är golfentusiaster eller inte – och här får du alltid bra service och god kvalitet på banorna.

Kombinera golf med sevärdheter

Om du beger dig från Kuta västerut längs kusten kommer du så småningom till provinsen Tabanan. Där hittar du Nirwana Bali Golf Club. Här är golfen inte den enda anledningen till att folk beger sig till platsen. I närheten ligger nämligen det kända turistmålet Tanah Lot som är ett berömt tempel i sten. Om det ändå är golfen som är din huvudaktivitet lär du inte bli besviken på Nirwana Bali Golf Club som har 18 hål i världsklass och ett modernt klubbhus där du kan välja att ta en uppfriskande drink eller äta en god lunch efter förmiddagsrundan.

Spela på en av världens bästa golfbanor

Moderna golfbanor finns det också på norra delen av Bali. Här är antalet turister något färre, vilket gör det till ett praktiskt alternativ för dig som tycker om att spela dina hål i lugn och ro. Ändå är kvaliteten på banorna lika god och det är Handara Golf Resort ett exempel på. Deras golfbana har framröstats till en av världens 50 bästa golfbanor av Golf Magazine och den har 18 spektakulära hål med en dramatisk miljö som bakgrund. Med en restaurang och hotell i världsklass går det ingen nöd på golfspelaren när rundan är över. Här serveras det både internationell mat liksom lokala delikatesser.


Gratis offertförfrågan

Vi återkommer med ett reseförslag till dig inom 24 timmar.
Alla förfrågningar är helt kostnadsfria och utan förbindelse.
Fyll i formuläret nedan, eller ring oss på 031-7577730.


Vilken typ av resa är du intresserad av?

Vänligen ange antal resenärer:

Ungefärliga datum för din resa:

Hur hittade ni oss?

InternetRekommendationTidning/magasinÖvrigt

Skriv bildens teckenkombination i det blanka fältet nedan.
För att använda CAPTCHA måste tillägget Really Simple CAPTCHA vara installerat.

Jag tar gärna del av information och erbjudanden från Baliexperten framöver.

[box]
Bali Experten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få erbjudanden och nyheter direkt till din e-post.
Vi på Baliexperten gillar att förse våra kunder och besökare med spännande tävlingar, generöse erbjudanden och läsvärda nyheter. Med jämna mellanrum skickar vi ut denna information i vårt nyhetsbrev, allt för att ge Er förmånen av att bli först med att få reda på dessa spännande nyheter, då du får dem levererade direkt till din e-post. Tjänsten är helt gratis och du kan avbeställa prenumerationen när som helst.

[/box]