Sevärdheter

Sevärdheter på Bali

Sevärdheter Bali

Bali med sin underbara miljö och spännande kultur har mycket mer att erbjuda en bara sol, bad och fantastiska stränder. Det första du kommer att lägga märke till när du kommer till Bali, är grönskan och det turkosa vattnet som inbjuder till till bad och slappa dagar på stranden. Men vill du upptäcka Bali så måste du måste ta dig ur solstolen och ge dig ut på ett äventyr.

Bali har många sevärdheter och bjuder på upplevelser som du kommer att bära med dig resten av livet. Med en bra guide så kommer du kunna ta del av alla pärlor, någonting som vi självklart kan hjälpa dig med på Baliexperten. 

Naturen

Natur bali

Bali har en fantastisk natur med regnskog, vackra risfält, vulkaner och imponerande berg. Mycket av detta kan man njuta på på väg till olika resmål, men en planerad utflykt i naturen är det bästa alternativet för att ta del av dom fantastiska landskapen.

På Bali kan man göra allt från långa trekkingturer till fots i djungeln och bergsbestigningar, till bekväma utflykter med i bil eller med hjälp av andra transportmedel.

Blir du rastlös av att spendera hela dagarna på stranden så rekommenderar vi varmt att du med hjälp av en guide tar dig iväg på ett oförglömligt äventyr. Oavsett om ni vill göra det bekvämt eller utmana er fysiskt så går det att skräddarsy ett upplägg som passar era önskemål.

Havet

Om havet fascinerar dig så kan du prova på att dyka. Här finns det otroliga möjligheter för både nybörjare och erfarna dykare att utforska det mäktiga undervattenslivet. Många söker sig till  Tulamben i nordöstra Bali. Investera lite tid i ett dykcertifikat eller prova på ett dyk för att se om det är någonting för dig.

Religion och tempel

Bali tempel

Många av sevärdheterna på Bali är kopplade till deras religion. Gudarna är mycket viktiga för människorna vilket utmärker sig genom alla färglada offergåvor som ligger utanför byggnaderna. 

Här finns  många vackra tempel som  kan besökas och vi kan varmt rekommendera att man stannar till vid några av dessa om man har valt att komma hit på semestern. 

Tanah Lot dyker ofta upp på fotografier som ett av de mäktigaste med sin fina placering på en klippa vid havet. Så även Ulan Danu som ser ser här på fotot.

Kultur

Om du är kulturintresserad så är ett besök i Ubud obligatorisk. Detta är öns kulturcentrum med museum, hantverk, sång och dansuppvisningar. Landskapet är fantastiskt och det finns massor av aktiviteter att förkovra sig i. Ubud är även mycket populärt bland turister som är intresserade av yoga eller behandlingar som t.ex Ayurveda.  När man behöver en paus från aktiviteterna så är en cykel det perfekta transportmedlet för att ta sig runt i området, titta på risfälten och njuta av den härliga omgivningen. 


Gratis offertförfrågan

Vi återkommer med ett reseförslag till dig inom 24 timmar.
Alla förfrågningar är helt kostnadsfria och utan förbindelse.
Fyll i formuläret nedan, eller ring oss på 031-7577730.


Vilken typ av resa är du intresserad av?

Vänligen ange antal resenärer:

Ungefärliga datum för din resa:

Hur hittade ni oss?

InternetRekommendationTidning/magasinÖvrigt

Skriv bildens teckenkombination i det blanka fältet nedan.
För att använda CAPTCHA måste tillägget Really Simple CAPTCHA vara installerat.

Jag tar gärna del av information och erbjudanden från Baliexperten framöver.

[box]
Bali Experten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få erbjudanden och nyheter direkt till din e-post.
Vi på Baliexperten gillar att förse våra kunder och besökare med spännande tävlingar, generöse erbjudanden och läsvärda nyheter. Med jämna mellanrum skickar vi ut denna information i vårt nyhetsbrev, allt för att ge Er förmånen av att bli först med att få reda på dessa spännande nyheter, då du får dem levererade direkt till din e-post. Tjänsten är helt gratis och du kan avbeställa prenumerationen när som helst.

[/box]