Telefoni och internetåtkomst

[separator headline=”h1″ title=”Telefoni och internetåtkomst”]

När man är iväg och reser är det naturligtvis skönt att veta att man, ifall behovet och viljan finns, kan kommunicera med omvärlden. Vi på Baliexperten tycker att detta är viktigt och förser dig därför med denna möjlighet. Nedan informerar vi om både telefon- och internetåtkomst under din drömresa till Bali.

Telefoni

På alla resor som vi på Baliexperten arrangerar får du som kund tillgång till en mobiltelefon på plats. Med denna kan du ringa inrikessamtal samt kontakta oss på Baliexperten (och även då guide och samordnare som finns på plats på Bali). Givetvis får du också använda telefonen för att ringa hem till nära och kära och berätta om er resa, alternativt om ni har andra ärenden som kräver telefonkontakt.

Internetåtkomst

På flera av de hotell som ni kommer att bo på under resans gång finns det tillgång till gratis internetuppkoppling. Ofta hittar du även detta på specifika restauranger och caféer. Ifall du önskar att ha konstant internetåtkomst under din resa så hjälper vi dig gärna med att ordna detta.

Kommentera


Gratis offertförfrågan

Vi återkommer med ett reseförslag till dig inom 24 timmar.
Alla förfrågningar är helt kostnadsfria och utan förbindelse.
Fyll i formuläret nedan, eller ring oss på 031-7577730.


Vilken typ av resa är du intresserad av?

Vänligen ange antal resenärer:

Ungefärliga datum för din resa:

Hur hittade ni oss?

InternetRekommendationTidning/magasinÖvrigt

Skriv bildens teckenkombination i det blanka fältet nedan.
För att använda CAPTCHA måste tillägget Really Simple CAPTCHA vara installerat.

Jag tar gärna del av information och erbjudanden från Baliexperten framöver.

[box]
Bali Experten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få erbjudanden och nyheter direkt till din e-post.
Vi på Baliexperten gillar att förse våra kunder och besökare med spännande tävlingar, generöse erbjudanden och läsvärda nyheter. Med jämna mellanrum skickar vi ut denna information i vårt nyhetsbrev, allt för att ge Er förmånen av att bli först med att få reda på dessa spännande nyheter, då du får dem levererade direkt till din e-post. Tjänsten är helt gratis och du kan avbeställa prenumerationen när som helst.

[/box]