Din trygghet är viktig för oss

För att säkra din trygghet och integritet har vi på Baliexperten en integritetspolicy. Ta gärna del av informationen nedan.

 

GDPR

Personuppgiftsansvarig är HMA Innovation AB Org-nr: 556900-8682 tel: 031-7577732 [email protected] Syftet med att behandla inhämtade personuppgifter är; 1) att avtal med den registrerade skall kunna fullgöras alternativt att tjänster som den registrerade efterfrågat skall kunna vidtas innan ett avtal slutits 2) att använda personuppgifterna i marknadsföringsåtgärder från den personuppgiftsansvarige, exempelvis nyhetsbrevsutskick.  

Hur länge finns dina personuppgifter registrerade?

Om du samtycker till att vara att vara kund hos Baliexperten (HMA Innovation AB) eller prenumerera på vårt nyhetsbrev så sparas registrerade uppgifter tills att du avregistrerar dig. Dina uppgifter sparas aldrig längre än vad rådande personuppgiftslagstiftning tillåter. Du kan som helst avregistrera från våra register genom att skicka ett mail till [email protected] eller per post.  

Revidering och insyn av personuppgifter

Granskning av dina egna uppgifter görs genom att skicka en undertecknad granskningsbegäran till HMA Innovation AB, Nordenskiöldsgatan 12, 41309, Göteborg alternativt [email protected]. Du kan även skicka en begäran som innefattar revidering eller radering av dina uppgifter till ovannämnda adress.  

Skydd av registret

Endast behöriga hos HMA Innovation AB har åtkomst till den skyddade kunddatabasen.  

Förbudsrätt

Du kan förbjuda att dina uppgifter används för direktmarknadsföring, exempelvis nyhetsbrevsutskick. Detta görs genom att meddela förbudet till HMA Innovation AB, Nordenskiöldsgatan 12, 41309, Göteborg alternativt [email protected].  

Informationsinnehåll i registret

Informationen i registret innehåller uppgifter som är nödvändiga för att kunna tillhandahålla våra åtaganden mot dig som kund, t.ex. att färdigställa bokningar och förse med resehandlingar.  

Medgivande och informationskällor

Medgivande och insamling av personuppgifter fås vid bokning av tjänster eller i samband med registrering till nyhetsbrev.  

Kundregisternamn

HMA Innovation AB - Kundregister  

Överlåtelse samt överföring av personuppgifter

HMA Innovation lämnar endast ut personliga uppgifter till våra samarbetspartners, exempelvis hotell, uthyrare etc. Detta för att garantera att kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig som kund. För oss är det av högsta vikt att du som kund känner dig trygg i hur vi hanterar dina personuppgifter.  

Cookies

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på webbplatsen inte kommer att fungera korrekt. Alla som besöker en webbplats som använder cookies måste enligt lag få information om att webbplatsen innehåller cookies, vad de används till och hur man kan välja bort dem (lagen om elektronisk kommunikation, SFS 2003:389, som trädde i kraft den 25 juli 2003).  

Vad är cookies

En cookie är en liten textfil som lagras på besökarens dator och innehåller information. Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra användarupplevelsen och för optimering av webbplatsen. Det finns två typer av cookies: Den ena typen sparar en fil som ligger kvar på besökarens dator. Filen används t.ex. för att besökaren lättare ska kunna använda webbplatsen utifrån sina önskemål och intressen. Den andra typen kallas sessionscookie. Under tiden en besökare är inne på en webbsida lagras den temporärt i besökarens dators minne. Sessionscookies försvinner när besökaren stänger sin webbläsare. Ingen personlig information, t.ex. e-post eller namn, sparas om besökaren. På vår webbplats används båda sessioncookies och permanenta cookies. Oberoende av vilken typ av cookie som används på den här webbplatsen sparas ingen personlig information om besökaren (som till exempel e-postadress eller namn).

Hantering av cookies

Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av cookies via din webbläsares säkerhetsinställningar. Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en varning varje gång webbplatsen försöker sätta en cookie på din dator. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade cookies raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information om hur du kan se vilka cookie som finns lagrade i din webbläsare, hur man tar bort dem samt gör inställningar för om cookies ska accepteras eller inte.


Gratis offertförfrågan

Vi återkommer med ett reseförslag till dig inom 24 timmar.
Alla förfrågningar är helt kostnadsfria och utan förbindelse.
Fyll i formuläret nedan, eller ring oss på 031-7577730.


Vilken typ av resa är du intresserad av?

Vänligen ange antal resenärer:

Ungefärliga datum för din resa:

Hur hittade ni oss?

InternetRekommendationTidning/magasinÖvrigt

Skriv bildens teckenkombination i det blanka fältet nedan.
För att använda CAPTCHA måste tillägget Really Simple CAPTCHA vara installerat.

Jag tar gärna del av information och erbjudanden från Baliexperten framöver.

[box]
Bali Experten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få erbjudanden och nyheter direkt till din e-post.
Vi på Baliexperten gillar att förse våra kunder och besökare med spännande tävlingar, generöse erbjudanden och läsvärda nyheter. Med jämna mellanrum skickar vi ut denna information i vårt nyhetsbrev, allt för att ge Er förmånen av att bli först med att få reda på dessa spännande nyheter, då du får dem levererade direkt till din e-post. Tjänsten är helt gratis och du kan avbeställa prenumerationen när som helst.

[/box]