Nusa Dua

Halvön Nusa Dua

Nusa Dua är mest känd för sin vackra vita sandstrand. Vattnet kan ibland bli lite grumligt eftersom ebb och flod samt vindar river upp en del sand från botten. Klimatet, liksom för större delen av Bali, är mycket jämnt över hela året. Temperaturen varierar inte många grader, utan ligger under dagen på runt 28°C i både luften och i vattnet, för att i luften sjunka några få grader under natten. Den stora skillnaden över året är när regnperioden infaller (främst i december-februari) då regnmängden ökar från cirka 16 mm till runt 250 mm i månaden.

Nusa Dua
Nusa Dua

Komplexet Nusa Dua

Nusa Dua är namnet på Balis stora internationella rekreationsområde, beläget på halvön med samma namn. Man började bygga komplexet under 1980-talet och syftet var att erbjuda exklusiva hotell och konferenscentra som kunde visa upp Indonesien. Ronald Reagan övernattade på det första av hotellen i samband med en ekonomisk konferens 1986.

Bo och göra

I Nusa Dua hittar du femstjärniga hotell med All inclusive, vilket gör att du inte behöver lyfta en fena under vistelsen. Här finns förstklassiga resorts där du kan njuta av strandlivet och kanske prova på jet-ski, vattenskidor eller vindsurfing. Liksom på övriga Bali erbjuds här alla tänkbara vattensporter men också promenader i vackra parker, golf och segling. På själva orten finns ett bra utbud av barer, restauranger och affärer, men längtar man efter mer och ett lite mer aktivt nattliv är det endast cirka tjugo minuters taxiresa in till Kuta.


Gratis offertförfrågan

Vi återkommer med ett reseförslag till dig inom 24 timmar.
Alla förfrågningar är helt kostnadsfria och utan förbindelse.
Fyll i formuläret nedan, eller ring oss på 031-7577730.


Vilken typ av resa är du intresserad av?

Vänligen ange antal resenärer:

Ungefärliga datum för din resa:

Hur hittade ni oss?

InternetRekommendationTidning/magasinÖvrigt

Skriv bildens teckenkombination i det blanka fältet nedan.
För att använda CAPTCHA måste tillägget Really Simple CAPTCHA vara installerat.

Jag tar gärna del av information och erbjudanden från Baliexperten framöver.

[box]
Bali Experten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få erbjudanden och nyheter direkt till din e-post.
Vi på Baliexperten gillar att förse våra kunder och besökare med spännande tävlingar, generöse erbjudanden och läsvärda nyheter. Med jämna mellanrum skickar vi ut denna information i vårt nyhetsbrev, allt för att ge Er förmånen av att bli först med att få reda på dessa spännande nyheter, då du får dem levererade direkt till din e-post. Tjänsten är helt gratis och du kan avbeställa prenumerationen när som helst.

[/box]