Välkommen till Bali – Gudarnas ö!

Bali med sin underbara miljö och spännande kultur har mycket mer att erbjuda en bara sol, bad och fantastiska stränder. Det första du lägger märke till när du kommer till Bali, är den grönskan och det turkosa vattnet som inbjuder till till bad och slappa dagar på stranden. För att upptäcka det riktiga Bali så behöver man bara resa sig upp ur solstolen och ge sig iväg på de något av de fantastiska äventyr som ön erbjuder.

Bali har många sevärdheter och bjuder på upplevelser som du kommer att bära med dig resten av livet. Med en bra guide så kommer du kunna ta del av alla pärlor, någonting som vi självklart hjälper dig med på Baliexperten.

Rundresor till Bali

Alla paket kan skräddarsys efter era önskemål

Öppet för bokningar

Vi är glada att meddela att vi har öppnat upp för bokningar! Från mars 2021 är det nu fullt möjligt att resa till Bali utan krav på karantän. Eftersom ingen vet med säkerhet hur pandemin och eventuella reserestriktioner kommer utvecklas erbjuder vi våra resenärer full återbetalning fram till 45 dagar innan avresa så att ni ska känna er trygga. Varmt välkomna att kontakta oss för en skräddarsydd resa till Indonesien!

  Gratis offertförfrågan

  Vi återkommer med ett reseförslag till dig inom 24 timmar.
  Alla förfrågningar är helt kostnadsfria och utan förbindelse.
  Fyll i formuläret nedan, eller ring oss på 031-7577730.


  Vilken typ av resa är du intresserad av?

  Vänligen ange antal resenärer:

  Ungefärliga datum för din resa:

  Hur hittade ni oss?

  InternetRekommendationTidning/magasinÖvrigt

  Skriv bildens teckenkombination i det blanka fältet nedan.
  För att använda CAPTCHA måste tillägget Really Simple CAPTCHA vara installerat.

  Jag tar gärna del av information och erbjudanden från Baliexperten framöver.

  [box]
  Bali Experten

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få erbjudanden och nyheter direkt till din e-post.
  Vi på Baliexperten gillar att förse våra kunder och besökare med spännande tävlingar, generöse erbjudanden och läsvärda nyheter. Med jämna mellanrum skickar vi ut denna information i vårt nyhetsbrev, allt för att ge Er förmånen av att bli först med att få reda på dessa spännande nyheter, då du får dem levererade direkt till din e-post. Tjänsten är helt gratis och du kan avbeställa prenumerationen när som helst.

  [wysija_form id=”5″][/box]