Upptäck naturen på Bali

Djur och natur på Bali

Naturen på Bali
Naturen på Bali

Bali är en vulkanö med storslagen natur. En paradisö med möjligheten till spännande utflykter där du kan uppleva djurlivet och naturen på nära håll. Eftersom det är en vulkanisk ö så präglas flera stränder av grå/svart sand, ett annorlunda komplement till Balis i övriga kritvita stränder. Bali är vackert och du kommer att få se en storlagen natur med vulkaner, tropisk grönska och färgsprakande växter. Som en målad tavla omsluts ofta landsbygden av gröna risodlingar i terassliknande strukturer.

Djurlivet

Bali är rikt på djurliv, både över och under vattenytan. Under vattnet öppnar sig en annan värld med färgsprakande fiskar, korallrev och vilda delfiner. I bergen och i Ubud Monkey forest kan du komma nära nyfikna apor vilket är en spännande upplevelse. Förr fanns det rikligt med kattdjur på Bali, men nu är det få förunnat att skåda dessa i det vilda. Naturligtvis finns det gott om fåglar i underbara färger och överallt hör du deras vackra sång.

Passa på att gå göra olika vandringar när du är på Bali. Du kan bestiga en vulkan, utforska bergen och njuta av storslagna utsikter och solnedgångar över havet. Ta ett avbrott från sol och bad och upptäck ön.


Gratis offertförfrågan

Vi återkommer med ett reseförslag till dig inom 24 timmar.
Alla förfrågningar är helt kostnadsfria och utan förbindelse.
Fyll i formuläret nedan, eller ring oss på 031-7577730.


Vilken typ av resa är du intresserad av?

Vänligen ange antal resenärer:

Ungefärliga datum för din resa:

Hur hittade ni oss?

InternetRekommendationTidning/magasinÖvrigt

Skriv bildens teckenkombination i det blanka fältet nedan.
För att använda CAPTCHA måste tillägget Really Simple CAPTCHA vara installerat.

Jag tar gärna del av information och erbjudanden från Baliexperten framöver.

[box]
Bali Experten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få erbjudanden och nyheter direkt till din e-post.
Vi på Baliexperten gillar att förse våra kunder och besökare med spännande tävlingar, generöse erbjudanden och läsvärda nyheter. Med jämna mellanrum skickar vi ut denna information i vårt nyhetsbrev, allt för att ge Er förmånen av att bli först med att få reda på dessa spännande nyheter, då du får dem levererade direkt till din e-post. Tjänsten är helt gratis och du kan avbeställa prenumerationen när som helst.

[/box]