Hög tid att boka semesterresan för jul och nyår på Bali

Många väljer att göra sin semesterresa över jul och nyår. På Baliexperten.se märker vi detta tydligt då många resenärer bokat långt i förväg samtidigt som vi hela tiden får in nya förfrågningar från kunder som längtar efter att få komma bort när mörkret och kylan kommer till Sverige.

Eftersom majoriteten av alla vinterresor bokas in under samma veckor så ser vi redan nu att vissa hotell börjar bli fullbokade under den perioden. Att många väljer att resa över jul och nyår märks även hos flygbolagen då det blir svårare och svårare att hitta billiga flygbiljetter och bekväma flygtider.

Om ni funderar på att resa till Bali i vinter så rekommenderar vi att ni kontaktar oss så snart ni kan. Vi har fortfarande möjligheten att boka in nya resenärer och diskuterar gärna reseförslag och idéer med er. Ju tidigare vi kan börja planera er vistelse på Bali desto enklare är det för oss att skräddarsy er drömresa precis så som ni vill ha den. Ni hittar inspiration i våra färdiga resepaket som självklart anpassas utefter era egna önskemål.

Vi ser fram emot att höra från Dig!

  Gratis offertförfrågan

  Vi återkommer med ett reseförslag till dig inom 24 timmar.
  Alla förfrågningar är helt kostnadsfria och utan förbindelse.
  Fyll i formuläret nedan, eller ring oss på 031-7577730.


  Vilken typ av resa är du intresserad av?

  Vänligen ange antal resenärer:

  Ungefärliga datum för din resa:

  Hur hittade ni oss?

  InternetRekommendationTidning/magasinÖvrigt

  Skriv bildens teckenkombination i det blanka fältet nedan.
  För att använda CAPTCHA måste tillägget Really Simple CAPTCHA vara installerat.

  Jag tar gärna del av information och erbjudanden från Baliexperten framöver.

  [box]
  Bali Experten

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få erbjudanden och nyheter direkt till din e-post.
  Vi på Baliexperten gillar att förse våra kunder och besökare med spännande tävlingar, generöse erbjudanden och läsvärda nyheter. Med jämna mellanrum skickar vi ut denna information i vårt nyhetsbrev, allt för att ge Er förmånen av att bli först med att få reda på dessa spännande nyheter, då du får dem levererade direkt till din e-post. Tjänsten är helt gratis och du kan avbeställa prenumerationen när som helst.

  [wysija_form id=”5″][/box]