Snart är det semestertider. Upplev Bali!

Nu är det inte många veckor kvar innan semestertiden är här! Vet du fortfarande inte riktigt vad du skall göra på din semester? Då har vi ett tips. Upplev Bali och de fantastiska guldkorn som finns både på och i närheten av denna paradisö.

I nuläget har vi fortfarande möjlighet att ta hand om fler resenärer som vill avnjuta sin sommar på Bali. Vi på Baliexperten är experter på att skräddarsy din resa så att den blir precis så som du vill ha den. Om du inte riktigt vet vad du skulle vilja uppleva i Indonesien så hjälper vi dig givetvis och kommer med tips. Du kan även inspireras av de färdiga resepaketen som vi har. Dem hittar du här.

Så hör av dig till oss ifall du gillar att leka med tanken om att någon gång resa till Indonesien. Vi hjälper dig gärna och bollar idéer på hur just din resa skulle kunna se, och detta gör vi givetvis helt gratis och utan att du binder upp dig på något som helst sätt.

Vi ser fram emot att höra från Dig!

 

 

  Gratis offertförfrågan

  Vi återkommer med ett reseförslag till dig inom 24 timmar.
  Alla förfrågningar är helt kostnadsfria och utan förbindelse.
  Fyll i formuläret nedan, eller ring oss på 031-7577730.


  Vilken typ av resa är du intresserad av?

  Vänligen ange antal resenärer:

  Ungefärliga datum för din resa:

  Hur hittade ni oss?

  InternetRekommendationTidning/magasinÖvrigt

  Skriv bildens teckenkombination i det blanka fältet nedan.
  För att använda CAPTCHA måste tillägget Really Simple CAPTCHA vara installerat.

  Jag tar gärna del av information och erbjudanden från Baliexperten framöver.

  [box]
  Bali Experten

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få erbjudanden och nyheter direkt till din e-post.
  Vi på Baliexperten gillar att förse våra kunder och besökare med spännande tävlingar, generöse erbjudanden och läsvärda nyheter. Med jämna mellanrum skickar vi ut denna information i vårt nyhetsbrev, allt för att ge Er förmånen av att bli först med att få reda på dessa spännande nyheter, då du får dem levererade direkt till din e-post. Tjänsten är helt gratis och du kan avbeställa prenumerationen när som helst.

  [wysija_form id=”5″][/box]