2000 kr i rabatt när du beställer resa till Bali

2000 kr i rabatt  om du bokar i januari

Det finns fortfarande tid att ta del av Baliexpertens julerbjudande där ni kan få 2000 kr i rabatt när ni beställer en resa av oss. Erbjudandet pågår fram till den 31:e januari och gäller resor med avresedatum innan den 31 juli 2015.

Vi skräddarsyr resor så att upplevelsen blir individuellt anpassad efter just era önskemål. Titta gärna på några av våra paket och kontakta oss så kan vi utarbeta ett reseförslag som uppfyller era önskningar.

Upplev Bali


En 14-dagar lång rundresa på Bali. Med en perfekt mix mellan avslappning och aktiviteter får du uppleva Balis guldkorn som ligger utspridda över ön.

Ta del av det som gör Bali så unikt och upplev varför ön har kommit att kallas ‘Gudarnas ö’.

Paradispaketet

Paradispaketet tar dig på en avkopplande 14-dagars rundresa där du besöker både Bali, paradisön Gili Air och den orörda, exotiska grannön Lombok. Koppla av på paradisliknande, kritvita stränder och bada i kristallklart hav samtidigt som du får aktiviteter som innefattar snorkling, naturutflykter, mytomspunnen kultur.

Golfpaketet

Avnjut en 14-dagars golfresa på Bali. Spela golf på världskända golfbanor i underbart, soligt väder och dramatiskt kustlandskap. Du bor på sagolika resorts och då du inte svingar i golfbanan kan du avnjuta avkopplande aktiviteter samt uppleva den Balinesiska kulturen.

  Gratis offertförfrågan

  Vi återkommer med ett reseförslag till dig inom 24 timmar.
  Alla förfrågningar är helt kostnadsfria och utan förbindelse.
  Fyll i formuläret nedan, eller ring oss på 031-7577730.


  Vilken typ av resa är du intresserad av?

  Vänligen ange antal resenärer:

  Ungefärliga datum för din resa:

  Hur hittade ni oss?

  InternetRekommendationTidning/magasinÖvrigt

  Skriv bildens teckenkombination i det blanka fältet nedan.
  För att använda CAPTCHA måste tillägget Really Simple CAPTCHA vara installerat.

  Jag tar gärna del av information och erbjudanden från Baliexperten framöver.

  [box]
  Bali Experten

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få erbjudanden och nyheter direkt till din e-post.
  Vi på Baliexperten gillar att förse våra kunder och besökare med spännande tävlingar, generöse erbjudanden och läsvärda nyheter. Med jämna mellanrum skickar vi ut denna information i vårt nyhetsbrev, allt för att ge Er förmånen av att bli först med att få reda på dessa spännande nyheter, då du får dem levererade direkt till din e-post. Tjänsten är helt gratis och du kan avbeställa prenumerationen när som helst.

  [wysija_form id=”5″][/box]