Surfa på Bali

surfa pa bali
surfa pa bali

Surfa på Bali

När flyget närmar sig Bali så ser du det turkosa vattnet, stränderna med den finkorniga sanden, vajande palmer med kokosnötter, små hyddor eller bungalows längs kusten och  dom fina vågorna som har gjort ön världskänd för sin fina vågsurfing.

 

Bali, det perfekta resmålet för surfing

Det finns många anledningar till att besöka Bali. Den underbara naturen, djurlivet, det härliga klimatet, stränder, men det är också det perfekta stället att surfa på.  Här finns både spots för den erfarna surfaren som letar perfekta tubar och för nybörjaren som vill prova ett nytt äventyr.

Prova på att surfa

Om du vill ha surfing som ett inslag i din paketresa så kan vi självklart baka in detta i din paketresa. Vi ser till att ni får en surfinstruktör som lägger nivån så att den passar era önskemål.

Surfcamps

På Bali finns det flera surfcamps där du får lära dig allt om surfing och samtidigt möta nya människor. Detta kan passa både vana surfare som vill utvecklas och nybörjare som ska paddla ut för första gången. Du surfar på dagarna och kan umgås med de andra surfarna på kvällarna.

Surfa på egen hand

För dig som vill surfa på egen hand är det egentligen bara att hyra eller köpa en bräda och ge dig ut. Tänk dock på att välja rätt bryt och inte paddla ut själv. Ett bra ställe för nybörjare är längs stranden vid Kuta. Här kan du testa på egen hand och vågorna är ofta ganska snälla. Surfa är en underbar naturupplevelse!

  Gratis offertförfrågan

  Vi återkommer med ett reseförslag till dig inom 24 timmar.
  Alla förfrågningar är helt kostnadsfria och utan förbindelse.
  Fyll i formuläret nedan, eller ring oss på 031-7577730.


  Vilken typ av resa är du intresserad av?

  Vänligen ange antal resenärer:

  Ungefärliga datum för din resa:

  Hur hittade ni oss?

  InternetRekommendationTidning/magasinÖvrigt

  Skriv bildens teckenkombination i det blanka fältet nedan.
  För att använda CAPTCHA måste tillägget Really Simple CAPTCHA vara installerat.

  Jag tar gärna del av information och erbjudanden från Baliexperten framöver.

  [box]
  Bali Experten

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få erbjudanden och nyheter direkt till din e-post.
  Vi på Baliexperten gillar att förse våra kunder och besökare med spännande tävlingar, generöse erbjudanden och läsvärda nyheter. Med jämna mellanrum skickar vi ut denna information i vårt nyhetsbrev, allt för att ge Er förmånen av att bli först med att få reda på dessa spännande nyheter, då du får dem levererade direkt till din e-post. Tjänsten är helt gratis och du kan avbeställa prenumerationen när som helst.

  [wysija_form id=”5″][/box]