Prova att dyka på Bali

dyka Bali
dyka Bali

Dyka på Bali

Om man  är intresserad av dykning så borde man besöka Bali. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller en van dykare. På Bali finns det dykkurser, och man kan även hyra sin egen utrustning på ön. Det är vanligt att turister tar sina dykarcertifikat här. Att dyka är en härlig känsla och det är en upplevelse både för kroppen och själen. Om du vill ha dykning som ett inslag i din paketresa så kan vi självklart baka in detta i din paketresa. Vi ser till att ni får en instruktör som lägger nivån så att den passar era önskemål.

Fina dykvatten

Ett av dem bättre ställena att dyka på är i Tulamben. Det är en liten by på nordöstra Bali. Här finns mångder av färggranna fiskar, hammarhajar och  ett gammalt vrak som många dykare väljer att utforska. Nusa Penida är också ett bra ställe att dyka på och i Padang Bai finns Blue Lagoon som har det blåaste vattnet på Bali. Seraya och Sanur är också bra utgångspunkter för fina dykarplatser. Oavsett vad du väljer så får du en upplevelse som du sent kommer att glömma.

  Gratis offertförfrågan

  Vi återkommer med ett reseförslag till dig inom 24 timmar.
  Alla förfrågningar är helt kostnadsfria och utan förbindelse.
  Fyll i formuläret nedan, eller ring oss på 031-7577730.


  Vilken typ av resa är du intresserad av?

  Vänligen ange antal resenärer:

  Ungefärliga datum för din resa:

  Hur hittade ni oss?

  InternetRekommendationTidning/magasinÖvrigt

  Skriv bildens teckenkombination i det blanka fältet nedan.
  För att använda CAPTCHA måste tillägget Really Simple CAPTCHA vara installerat.

  Jag tar gärna del av information och erbjudanden från Baliexperten framöver.

  [box]
  Bali Experten

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få erbjudanden och nyheter direkt till din e-post.
  Vi på Baliexperten gillar att förse våra kunder och besökare med spännande tävlingar, generöse erbjudanden och läsvärda nyheter. Med jämna mellanrum skickar vi ut denna information i vårt nyhetsbrev, allt för att ge Er förmånen av att bli först med att få reda på dessa spännande nyheter, då du får dem levererade direkt till din e-post. Tjänsten är helt gratis och du kan avbeställa prenumerationen när som helst.

  [wysija_form id=”5″][/box]